Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

anais 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hraje, podobně jako ve filmu Nico, odchovance své čtvrti. Každý ho zná, ať dobrák či zločinec, se všema je zadobře. Udržuje křehkou hranici mezi dobrem a zlem až do chvíle, kdy mu jeden z jeho dětských kamarádů zastřelí parťáka. Pokud máte rádi Stevena Seagala, tak vězte, že Nemilosrdná spravedlnost je jeden z jeho lepších filmů. Děj je hloupý, najde se tu i pár nelogičností, ale o to zas tak nejde. Seagal kosí jednoho bídáka za druhým, a to zastíní kdejaký dějový neduh. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Seagalovky beriem ako samostatnú kapitolu filmového sveta. Väčšinou nás čaká tuctová zápletka, s koncom ktorý vieme odhadnúť po prvých desiatich minútach. Jediné čo naozaj baví sú súboje. Všetko čo som povedal platí aj pre tento film, až na to že sa mi veľmi páčil záporak a vykreslenie prostredia kde sa príbeh odohráva. Zasadenie do špinavej ulice mi dobre sadlo. Choreografie pôsobili efektne, pár dialógov vedelo dokonca pobaviť a ajkeď ide o lacnejšie bečko, celkom rád si ho pozriem hocikedy. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mála seagalovek, které stojí za vidění. Kvůli drsné akci (viz kulečníková koule, ustřelená noha, vývrtka), solidní ponuré atmosféře, odpornému psychopatovi Forsytheovi a pochopitelně i kvůli samotné hlavní "hvězdě", která byla na začátku 90. let ve vrcholné fyzické formě (tudíž bez cejchy) a její neherectví vlastně nikomu moc nevadilo... 70 % ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je ten film, v němž se Seagal producíruje po barech a hernách, neuvěřitelně machruje a lidem kolem sebe způsobuje těžká zranění (často neslučitelná se životem). Taky vozí v autě štěně, což při tom skákání přes retardéry hraničí s týráním zvířat. Skutečný herecký koncert pak předvede ve scéně dialogu se svým nadřízeným nad parťákovou mrtvolou. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Steven Seagal nebyl tlustý prase, hrál dobře a předváděl dobré bojové umění? Tak kde jsou? Proč nemůže točit i v současné době jako je tento. Vždyť by stačilo zhubnout pár desítek kilo a vybírat si lepší scénáře. Tento film má kupodivu celkem solidní scénář, i když nějaké ty díry v něm jsou. Dost mně překvapil Wlliam Forsythe, kterého jsem měl možnost zatím vidět snad jen ve Skále, ale v tom to filmu předvádí naprosto vynikající výkon a jeho padouch je prostě paradní. Na svou dobu jistě hit ale troufám si napsat, že v dnešní době je to klasika a hlavně je to skvělá akční pecka s tehdy ještě dobrým Seagalem. Právem zasloužené 4* a jeden z těch lepších filmu se Seagalem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)

Reklama

Reklama