Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal ještě v době kdy nemusel nosit kimono a kdy ještě nemá opuchlej ksicht a může pořádně otevřít očí. V těhle filmech na začátku 90. let je dobrej a dá se na to koukat a dokonce se u toho i pobavit. Steven je sice dobrej, ale filmu taky dost pomáhá kvalitní záporák v podobě nafetovanýho Williama Forsythea a drsnější děj, závěrečná bitka mezi Seagalem a Forsythem je prostě skvělá. Nemilosrdná spravedlnost patří do top 5ti filmů u Seagla, to sice moc neznamená, ale na jeho poměry je tohle prostě skvost. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tady byl Seagal ve své kariéře na vrcholu! Filmy jako tento, Nico, Těžko ho zabít, Muž s cejchem smrti a další z tohoto období, jsou jeho hereckým maximem! Jak začal drnkat na ekologickou notu (Patriot, Aljaška v plamenech) začal hrůzně přibírat na váze a stával se z něj spíš "Muž s cejchou smrti" společně s přesunutím produkcí filmů většinou na balkán do céčkových až déčkových sfér, tak v ten okamžik Seagal vlak s kariérou herce opouští a stává se jen vyčpělou vzpomínkou na dávno zašlou slávu! ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeš bejt z Brooklynu! Proč? Protože to bys se mnou takhle nemluvil"!! Gino (Steve) je v životní formě (jak herecké tak fyzické) a svým protivníkům dává ochutnat svůj lokýtek, kolínko, hranu zápěstí a vůbec všechno co ho napadne včetně úvodního prohození auto-oknem! Jedna z nejlepších choreografii bojových scén vůbec! Skvělá kamera nastavuje atmosféru na bod nula až mrazivo a rozjíždí se 88ti minutová hra na honěnou, kde dopředu víme jak to musí skončit. Nejlepší záporák všech dob Forsithe a nejlepší "Seagalovská" filmová muzika (Beastie Boys) jsou už jen dopohlazením na rozštípané duši, která má rozhodně (a ne jen kulečníkový) koule!!! A mimochodem? "Viděl někdo Richieho"?.-) ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mála seagalovek, které stojí za vidění. Kvůli drsné akci (viz kulečníková koule, ustřelená noha, vývrtka), solidní ponuré atmosféře, odpornému psychopatovi Forsytheovi a pochopitelně i kvůli samotné hlavní "hvězdě", která byla na začátku 90. let ve vrcholné fyzické formě (tudíž bez cejchy) a její neherectví vlastně nikomu moc nevadilo... 70 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama