Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Steven koncom 80tých a začiatok 90tých patril medzi elitu akčných borcov a Nemilosrdná spravodlivosť to len dokazuje. Príbeh je taká klasika, kde Pišta Seagal ako policajt ma všetky frajerské scény napísané presne na telo, nechodí pre ranu ďaleko, rád odloží odznak a zbraň aby si to mohol rozdať na férovku, chráni slabých, ničí silné početné prevahy a samozrejme ako aj sám názov napovedá, nemilosrdne zasahuje. Niektoré akčné scény sú dosť okaté a nasilu spravené tak, aby sa Steven mohol predviesť, pretože veľa vecí by mu ako fízlovi neprešlo, ale musíte pochopiť, že je to proste Stívnoseagalovina. A to pre fanúšikov akčného žánru je nutnosť vidieť, pretože akcia je skutočne vybrúsená, Steven tu mácha rukami, tak rýchlo že by uštrikoval aj sveter, ale je to sakrametsky štýlové. No a taktiež nechýbajú ani dobré prestrelky. Akcie je teda dostatok po celý čas, je to krátke, frajerské, štýlové, drsné, nekompromisné a zápornú rolu hra vypasená nesympatická sviňa, ktorú si prajete zabiť. No a koho lepšieho si na najať ako Seagala, že ano. Pre mňa tretí najlepší film so Stevnom po Prepadnutí v Pacifiku a Ťažko ho zabiť. 75% - 4* ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Tak tento film so Seagalom sa fakt celkom vydaril si myslim. Podľa mňa jeho najlepší film aký som videl spolu s Mužom so znakom smrti. Dokonca aj dej to malo aký taký. A jednoznačne najlepšia scéna z filmu je rvačka v bare. Hmm, vidím tu trofeje a boxerský rukavice, někdo tady boxuje?.....----ano ja......----a co mi udeláš?....trisk práásk 75% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal za svoju hereckú kariéru nenahral mnoho dobrých filmov . Je to bieda. On je viac športovcom a hudobníkom ako hercom s jeho mnohých brakov som zopár videl a keby som si mal vybrať jeho jediný a najlepší bola by to Nemilosrdná spravodlivosť . Nezaslúži si vysoké hodnotenie ale ako najlepšiemu filmu Seagala tri hviezdy darujem. Film je extrémne surový nehrá sa nanič . Extrémne násilie ,drogy, kruté bojové umenie, pomsta. Ako vždy je to osobné. A asi jediný film tohoto herca ktorý má parádne hustú a uveriteľnú atmosféru. Ale po pravde ako menšiemu sa mi to páčilo viac. Teraz mu to už tak nežeriem. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hraje, podobně jako ve filmu Nico, odchovance své čtvrti. Každý ho zná, ať dobrák či zločinec, se všema je zadobře. Udržuje křehkou hranici mezi dobrem a zlem až do chvíle, kdy mu jeden z jeho dětských kamarádů zastřelí parťáka. Pokud máte rádi Stevena Seagala, tak vězte, že Nemilosrdná spravedlnost je jeden z jeho lepších filmů. Děj je hloupý, najde se tu i pár nelogičností, ale o to zas tak nejde. Seagal kosí jednoho bídáka za druhým, a to zastíní kdejaký dějový neduh. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)

Reklama

Reklama