Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravodlivosť patrí podľa mňa medzi päť najlepších seagaloviek. Akcia strieda akciu, aikido súbojov, na ktoré sa divák asi najviac teší, je dostatok, ale aj milovníci strielačiek si prídu na svoje. Scenár síce nie je žiadna pecka, ale určite lepší ako predchádzajúce dve seagalovky (Ťažko ho zabiť a Muž so znakom smrti), má gule a viac než obstojnú zápletku, aj keď by som privítal vyššiu gradáciu. Forsythe v roli záporáka je zasa presvedčivý. Starý dobrý nekompromisný Seagal, ako ho poznáme. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nez se pustim do psani musim upozornit na jednu vec a sice ze toto je muj jubilejni petisty koment na CSFD porad sem si rikal ze to musi byt nejaky reprezentativni film a mel spoustu kandidatu nakonec sem si rekl ze okomentuju prvni co mne zrovna napadne a to je tento no a ted k filmu jako takovemu opravdu jsem nevidel Ritchieho a nevim proc Ritchie zabil Bobyho ale zeptat se mne na to Seagal nejakou odpoved uz si najdu neni totiz radno srat tohohle drsnyho poldu co jde nekompromisne po vrahovy svyho partaka Steven v zivotni forme a ten zaverecnej fight nebo spis brutalni destrukce Williama Forsytha uz je pro mne klasickou scenou spolu s Prepadenim 2 Seagalova absolutni spicka a u mne jasnych 5* na zdejsi hodnoceni se nedivat protoze 66% je samozrejmne kravina ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nejbrutálnější, nejtemnější a dějově nejsilnější film Stevena Seagala. Režisér Flynn ještě k tomu všemu navíc výtečně vytvořil atmosféru drsného New Yorku začatkem devadesátých let. Steven je i zde samozřejmě ve své obvyklé formě a rozdává kopance, kam se jen podívá. Williams Forsythe je démonický záporák. Akční scény jsou samozřejmě precizní a vyjma jednoho či dvou nešikovných střihů si divák dozajista přijde na své. Typická ukázka akčního filmu na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Bohužel časy se mění a dnes už mnoha lidem tento styl nevoní. Přesto mu tento "nedostatek" na kvalitě neubírá ani trochu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Steven Seagal nebyl tlustý prase, hrál dobře a předváděl dobré bojové umění? Tak kde jsou? Proč nemůže točit i v současné době jako je tento. Vždyť by stačilo zhubnout pár desítek kilo a vybírat si lepší scénáře. Tento film má kupodivu celkem solidní scénář, i když nějaké ty díry v něm jsou. Dost mně překvapil Wlliam Forsythe, kterého jsem měl možnost zatím vidět snad jen ve Skále, ale v tom to filmu předvádí naprosto vynikající výkon a jeho padouch je prostě paradní. Na svou dobu jistě hit ale troufám si napsat, že v dnešní době je to klasika a hlavně je to skvělá akční pecka s tehdy ještě dobrým Seagalem. Právem zasloužené 4* a jeden z těch lepších filmu se Seagalem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama