Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tento film ve mě zachovává spousty nostalgických dětských vzpomínek. Nejen, že jsem byl strachy vyděšenej skrz vyžranýho úlisnýho záporáka, kterej si zabíjel jak se mu prostě chtělo, ale hlavně a to především jsem byl nadšenej skrz vysokýho copatatýho hrdinu, kterej se těmto zfetlejm a zákeřnejm záporákům postavil a dal jim to celkem sežrat. Drsný akce, zlomený ruce, ustřelená noha, sekáček, no tak to bylo to, co jsme jako malí rváči chtěli vidět! Převeliká škoda, že si Seagal neudržel svůj standart "béčkového" akčního borce dýl a nenatočil víc takových filmů... Nicméně Stevenovi rychlý ruce a drsnej život Brooklynu mě díky skvělé NS zůstanou už navždy vrytý do paměti... 95% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost mi vždycky připadala strašně přehnaně drsňácká a hrozně nastavovaná spoustou hluchých a nudných scén. Gino nechutně frajersky se kasající v baru je hrozně směšnej. Jo, rvačky jsou v pohodě, ale zbytek je prostě tragédie. Budeme-li za Seagalovu hvězdnou éru považovat filmy od Nica po Glimmer Mana, tak tohle je jednoznačně nejslabší film této éry. Lepší než tohle je spousta současných, tolik zatracovaných, seagalovek. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Steven koncom 80tých a začiatok 90tých patril medzi elitu akčných borcov a Nemilosrdná spravodlivosť to len dokazuje. Príbeh je taká klasika, kde Pišta Seagal ako policajt ma všetky frajerské scény napísané presne na telo, nechodí pre ranu ďaleko, rád odloží odznak a zbraň aby si to mohol rozdať na férovku, chráni slabých, ničí silné početné prevahy a samozrejme ako aj sám názov napovedá, nemilosrdne zasahuje. Niektoré akčné scény sú dosť okaté a nasilu spravené tak, aby sa Steven mohol predviesť, pretože veľa vecí by mu ako fízlovi neprešlo, ale musíte pochopiť, že je to proste Stívnoseagalovina. A to pre fanúšikov akčného žánru je nutnosť vidieť, pretože akcia je skutočne vybrúsená, Steven tu mácha rukami, tak rýchlo že by uštrikoval aj sveter, ale je to sakrametsky štýlové. No a taktiež nechýbajú ani dobré prestrelky. Akcie je teda dostatok po celý čas, je to krátke, frajerské, štýlové, drsné, nekompromisné a zápornú rolu hra vypasená nesympatická sviňa, ktorú si prajete zabiť. No a koho lepšieho si na najať ako Seagala, že ano. Pre mňa tretí najlepší film so Stevnom po Prepadnutí v Pacifiku a Ťažko ho zabiť. 75% - 4* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, ktorý si pustíte, keď máte chuť na priamočiaru akciu deväťdesiatch rokov, plnú násilia, drog, cigariet, štetiek, nekompromisných scén, tvrdých chlapov a jednoduchých, úderných hlášok. 90-te roky nám vo filmovom priemysle akčných béčok priniesli mnoho nezabudnuteľných vecí a jednou z nich sú najmä drsní a prvotriedni záporáci, ktorí sa dnes už nenosia, pretože by to spoločnosť netolerovala. Niekedy netreba k dokonalosti veľa, stačí byť najväčší psychopatický grázel akého svet kedy videl. Keď sa na odvetu prihlási majster akčných filmov v najlepšej forme, tak niet čo vyčítať. Za mňa klasika, akú si doprajem kedykoľvek. 80%. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Seagal nebyl nikdy můj favorit akčních hrdinů, proto jeho filmy nemám moc v merku. V Out for justice jde po krku vyfetovanýmu magorovi Richiemu, který zavraždil jeho policejního kolegu. Svoje účty si ještě vyřizují mafiánské gangy a příběh je tradiční přestřelka mezi policejním hrdinou a zločinci, čerpající atmosféru ze zlatých osmdesátek. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)

Reklama

Reklama