Reklama

Reklama

A sor

všechny plakáty
Krátkometrážní
Maďarsko, 2004, 10 min

Obsahy(1)

Stará budova, nejspíš škola. Ticho, občas vrzavé zvuky. Na schodišti několik dětí. Postupně opouštějí svá místa a odcházejí dolů, až zůstane jen jeden. Ten ale dolů nesejde a vydá se opačným směrem... (Estrellita)

Recenze (8)

Radko 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to poviedky Roalda Dahla, založené na dlháánskej expozícii končiacej ohromujúcou pointou vyjavenou v poslednej vete alebo odseku. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Opět vizuálně originální, využívající statické kamery, dlouhých záběrů, pomalé herecké akce, "zmraženého" času a vytváří tak unikátní atmosféru... A ten konec je prostě třešnička na dortu. All inclusive. Benedek Fliegauf je jeden z nejlepších evropských režisérů, bezpochyby! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tohle bylo o něco lepší a už to ve mě vyvolávalo i nějaké emoce. Přesto mám pocit, že to bylo takové nijaké a o ničem - viditelný příběh mě chyběl. Dám slabé tři hvězdy a omlouvám se, protože se v tom ještě nevyznám. [ PŘÍBĚH: X /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 3 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Atmosféru to mělo - a to je tak všechno. O žádném příběhu tu nemůže být ani řeč a film samotný má tendenci dost nudit. Chystám se napsat obsah a jsem opravdu zvědavá, jak popíšu děj, který tam není... 50% ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Jak žvýkačka, strčíte do huby, chvíli zjišťujete jakou má příchuť, potom jen hmota, zkusíte bublinu, ta splaskne a rozlepí se vám všude po ksichtě. Sice to byla žvejka i s tetovačkou, ale já radši lízátka. Nebo RUM. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Vím, že při stopáži 10 minut asi není úplně na místě takto rozdělit, ale stejně: začátek mi přišel nezajímavý, jenže potom.. Silná atmosféra (doslova jsem v nose cítil vůni těch chodeb), působivé záběry (obzvlášť ta šatna - pořád mám pocit, že do nějaké podobné jsem kdysi chodil, ale nemůžu tu vzpomínku zařadit), a ten závěr - z toho mě zamrazilo! ()

Reklama

Reklama