Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V časech dobrých i zlých si byly Stella a Delilah vždy oporou. Stella však nyní zjistila, že život skýtá radosti, na které zapomínala a rozhodla se vše dohonit. A samozřejmě jak jinak, než pod kontrolou Delilah. Co tedy začalo jako nevinný výlet na Jamaicu, přerostlo v dobrodružství, ve kterém Stella konečně otevřela své srdce a našla pravou lásku. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (11)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle mě docela mile překvapilo. Vydržela jsem u toho celé dvě hodiny a vůbec jsem se nenudila. Dávám slušných 60%. Na víc to bohužel není. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kočka ve středním věku potká na dovče rozkošného kolouška. Toť vše. Aby to nebylo tak banální, zamotali do toho autoři ještě ráznou ukecanou kámošku a jednu fatální diagnózu, což se do tohoto typu filmu vůbec nehodí. Snímek je typické spotřební zboží k zaplácání času. Takže je to ztráta času. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový romantický film s fajn Angelou Bassett, kterou brzy uvidím v American Horror Story a jak vidím, tak umí, takže spokojenost :) Film vás zabaví, potěší, rozesmutní, takový ideál na nedělní odpoledne. Navíc potěší i Whoopi a Taye Diggs ve své první filmové roli. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní postavy Stella (Angela Bassett) a Winston (Taye Diggs) byli serverem Moviefone zařazeny v anketě "25 nejvíce sexy filmových párů" na 10. místo. (..Lucas..)

Reklama

Reklama