Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z členů chlapecké party se zamiloval, čímž ohrozil existenci klubu odpůrců dívek.
Příběh o klukovské partě, jejíž členové si říkají "Chlapáci, co nesnášejí ženský". Pravidelně se scházejí v klubovně a na začátku vždy odrecitují společnou přísahu, že si nikdy nic nezačnou s žádnou holkou. Ke svému překvapení ale zjistí, že jeden člen party se zamiloval do Darly. Shodou náhod je to Alfalfa, který byl určen, že jako řidič bude reprezentovat jejich partu v závodě motokár. Chlapci se domluví, že udělají všechno proto, aby jejich lásku překazili. S naschvály to ale přeženou a klubovna jim začne hořet. Alfalfa svou dívku před chlapci skrývá a ona si myslí, že se za ni stydí. Proto se začne bavit s novým klukem, který se nedávno přistěhoval. Je bohatý, protivný a chce ji Alfalfovi přebrat. Další problém nastane, když zjistí, že jim někdo ukradl motokáru. Start závodu se neúprosně blíží, aby dosáhli vítězství, tak musí spojit všechny síly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

petr.al

všechny recenze uživatele

Pokud jste si všimli, že se Vám po domě potuluje malá uličnice nebo jste dokonce vlastníkem malého uličníka, zdejšího hodnocení bych se rozhodně nebál. Pro Vaše ratolesti budou ,,Malí uličníci" přesně tím pravým ořechovým....... ,,Kdybych byl Váš rodič, tak Vás potrestám." ,,Pane, kdybyste byl náš rodič, potrestáme se sami." P.S. Tento film by dospěláci hodnotit neměli. Je to nečestné, nesportovní a hlavně zavádějící. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Hodnocení a komentáře nelze brát vážně, a to nejen k tomuto filmu, ale obecně. Já viděl s českým dabingem, tudíž nemohu poctivě soudit hlasy herců, ale předpokládám, že např. hlas u Alfa Alfy byl záměrně psychózní, takže si nemyslím, že by kazil celkový dojem z dabingu. Můj názor je takový, že film je vhodný spíše pro průměrně inteligentního dospěláka a nebo pro nadprůměrně inteligentního smrada. Počítám, že přátelé patřící mezi hloupější skupinu lidí některé hlášky prostě nepochopí, takže se nepřikláním k názoru, že jde spíše o dětský film. Pokud bych měl málo inteligentní potomstvo, rozhodně bych mu ho nikdy nepromítal. Největším a zároveň nejpříjemnějším překvapením pro mě bylo, že byl natočen již v roce 1994. Teď už chápu, proč mi ho v dětství nikdy nepustili. Každopádně můj celkový dojem z něj je takový, že jsem se domníval, že jde o novější kousek, takže přemýšlím o tom, jestli by nebylo spravedlivější dát o jednu hvězdu navíc. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Klukovské dobrodružné filmy typu Goonies mám rád, pokud míra infantility nepřekročí určitou mez. Příběh se dá přežít bez větších problémů, potěší pár známých tváří v cameo rolích, ovšem český dabing byl docela cringe a dabér Alfalfy byl děsivý. Co jsem o filmu četl, tak patří mezi 90's klasiku, já z toho tedy zas tak unešený nebyl. Film natočila Penelope Spheeris, která na sebe v roce 1992 upozornila úspěšnou komedií Waynův svět, poté měl komerční úspěch jejích filmů sestupnou tendenci. 2* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se k takovému filmu asi těžko dostlal, ale jelikož jsem se jednoho víkendu dopoledne dosti nudil, zapnul jsem televizi a dal mu šanci - byl jsem poměrně překvapen, ti malí smrádci si to sem tam celkem dávali a hlásili, takže jsem se celkem dobře bavil a zasmál................ moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama