Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozoruhodná poloanimovaná a velmi černá komedie.  Stu Miley to s obživou jako kreslíř na volné noze nikdy neměl lehké, teď se na něj ale konečně usmálo štěstí. A může za to především jeho bývalá terapeutka a nyní velká láska Julie. Tak dlouho ho podporovala, až se Stu vrhnul na tvorbu Opoparchanta nejprovokativnějšího komiksu všech dob. Dopravní nehoda však přesune Stua do Země snů fantaskní říše všech nočních můr. Stua si zde velice váží, jeho noční běsy jsou prý jedny z nejoblíbenějších. Stu se ale pochopitelně v tomto k zešílení vedoucím prostoru nechce zdržet ani o minutu déle, než je nutné. Průšvih je, že cesta ven vede pouze přes propustku, kterou by musel ukrást samotné Smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

UncleG 

všechny recenze uživatele

245. nejhorší film? Ohó! Tak to tedy Prrrr, milánkové. Kdyby se pod tuhle skrznaskrz černohumornou ulítlou slátaninu podepsal Tim Buřtoň, tak místní filmoznalci slintají blahem a pějí ódy na autorskou nápaditost a originalitu. Monkeybone není tuctová komedie. Je to divnej a místy až nemocnej nízkorozpočťák, kterej si s osobitou elegancí dělá prču z věcí, o kterých se obvykle nežertuje. Výtvarně hodně dobrý pokoukání, který se snaží vyhýbat prašivýmu třidéčku a používá starý dobrý oldtimerovský postupy. Příběh přitom nezůstává jen u prvoplánových vypravěčských metod a v závěru opravdu správně graduje - Kattanův "Nebožtík na útěku" je skutečně nezapomenutelná kreace. Takže: 4 z 5. Holt ničemu nerozumím. ()

Crazy Witch 

všechny recenze uživatele

Tak hrozně špatné umístění nechápu. Podle mě nápad byl naprosto úžasný, ale bohužel podání bylo hrozné. Svět nočních můr na mě působil místy až depresivně ( i když to možná zní docela směšně). Opičák mě někdy šíleně štval. Ale i přesto se člověk občas zasmál. Možná nebýt Frasera bylo by to ještě horší. Ale i tak 2 hvězdičky. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak špatné, jak by se podle umístění a hodnocení tady na databázi mohlo zdát. Celá ta část v bezvědomé říši je příjemně ujetá, s pár dobrými nápady (třeba Sekáč, který měl stejný přízvuk jako Sauronova Ústa nebo obživnutá mrtvola, co se kolem ohání svými orgány) a i když to všechno působí jak nepoužité nebo odložené nápady Tima Burtona, docela to i drželo pohromadě a díky střízlivé stopáži ani nezačalo nudit. Souhlasím však s tím, že občasná všeobecná herecká bezradnost z toho chvílemi cítit byla. 60% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jedna * za naozaj slabý film, druhá * za fantáziu. Ono, keby záležalo iba na tých fantazijných prvkoch filmu, mohlo to byť ešte dobré. Viaceré monštrá i nápady pripomínajú štýl Tima Burtona, a dokonca sa našlo aj zopár zaujímavých detailov (napr. Stephen King;-). Avšak celý film splachuje do žumpy predvídateľnosť a číra, koncentrovaná NUDA. Opoparchant nebol schopný sa vyprofilovať po žiadnej stránke. Detské publikum ho nepochopí (navyše sa zaoberá smrťou), dospelého nemá čím prekvapiť ani zaujať, a mladému publiku museli byť takíto hrdinovia smiešni už v roku 2001. Najhoršie na tom však je, že až na momenty, ktoré spočítate na prstoch jednej ruky (prvý pohľad na Hypnosa, oživený atlét), ten film vôbec nie je vtipný. Ja chápem, že Brendan Fraser má na to ksicht, ale mal by to aspoň skúsiť a prestať už brať stupídne role infantilných dobrákov! (a po toľkých rokoch prepustiť trón hlúpeho klauna niekomu inému) ()

themic 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie, i když podle hodnocení a komentářů ostatních uživatelů to tak nevypadá. Film, který pobaví v dlouhý zimních večerech svým zoufale vtipným vtipem:) Příběh ujetý, za to zábavný. Whoopi Goldberg a spousta dalších tam bejt vůbec nemuselo, dle mého jen zaplňovali prostor. Fraser zahrál vcelku opoparchantsky, tak co by kdo chtěl, když hraje v tak hrozném filmu. Hodnotím 3hvězdičkami, takže 45% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Jay Caputo soutěžil o dvě ceny Taurus, které uděluje společnost World Stunt v kategoriích nejlepší kaskadérské kousky. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle grafického románu "Dark Tower" Kaji Blackley. (Terva)

Reklama

Reklama