Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý život si stěžoval, a teď dostal šanci vrátit se zpět v čase a vše napravit. Spousta peněz a exotická kráska po boku ale nemusí znamenat štěstí... Larry Burrows si je naprosto jistý jednou věcí. Věří, že jeho obyčejný život mohl být jiný, kdyby to tehdy před dvaceti lety při baseballovém utkání dopadlo všechno jinak. Je přesvědčen, že kdyby vyhrál, vyhrál by tím i celý život. Larryho zdánlivě nezajímavý osud je změněn ve chvíli, kdy potká záhadného cizince, který má možnost vrátit minulost. A tak se Larry během minuty ocitá opět na baseballovém hřišti. Tentokrát jeho družstvo ale vyhrává a jeho život se nyní ubírá úplně jiným směrem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (25)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prvé musím napísať, že táto snímka má veľmi dobrý a originálny nápad. Nespokojný muž, ktorý si o sebe myslí, že je smoliar. Má pocit, že premeškal šancu, keď prehral dôležitý zápas. Dostane ale druhú možnosť - vrátiť čas do študijných rokov a zápas premeniť. Od tej doby sa jeho život začne vyvíjať inak. Má peniaze, dobré miesto a vysnívanú ženu. Naozaj tento jeho nový život povedie ku šťastiu? Slušná komédia na podklade kvalitného scenára. Výborní a známi herci Jim Belushi, Michael Caine, Rene Russo, Courteney Cox a hlavne sexi a zmyselná Linda Hamilton v najlepších rokoch. Snímka uspela určite aj v žánri komédie. Je to v podstate snímka môjho detstva a videl som ju v 90.tych rokoch nespočetne veľa krát, pretože narozdiel od dnešnej doby ju dávali často v televízií. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jim Belushi, Linda Hamilton, Michael Caine jsou zatraceně sehraná skupina. Rene Russo byla o ždibec víc sexy, scénář je plný dobrých nápadů. Tajemný Cain je zárukou toho, že děj se nerozběsní úplně a zůstaneme v příjemně "co by, kdyby" hladině. Dobrý dabing z Brna podtrhuje dojem. Za mě typická devadesátka včetně snímání kamery, některých lokalit a hudby (ten vpád Larryho do uličky končící plotem mi bůhví proč připomněl Batmana). Jo a hudba je parádní, Only you. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Když jednou příjde Larry do baru zatelefonovat o pomoc, splní se mu to, o čem jste ceý život snil. Výhybka osudu, která v mládí rozhodla o jeho životní cestě byla najednou přehozena na druhou kolej. Tak může poznávat, o co všechno přišel a o co všechno přichází. Lehce nadprůměrná komedie s příjemným "osudem" Michaelem Cainem a tradične "vyplašeným" Jamesem Belushim. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy, ktore sa tykaju cestovania casom, alebo nejake zmeny osudu, ako napriklad v tomto filme. Teda co by sa stalo, keby... Podobne filmy OTEC RODINY (2000) s Nicolasom Cageom alebo SRDCOVA SEDMA (1998) s Gwyneth Paltrow. Z mojho pohladu je to prijemna komedia, ktoru si dokazem pozriet aj viackrat. James Belushi dokaze byt dobry komik spolu aj s Jonom Lovitzom, ktori sa castejsie ukazovali v 80-tych rokoch. Pritomnost Lindy Hamilton, ktoru mam skor v hlave ako Sarah Connor z T2 ma potesila rovnako ako aj pritomnost Rene Russo... 04.06.2009 ___ James Belushi - (Larry Joseph Burrows) +++ Linda Hamilton - (Ellen Jane Burrows / Robertson) +++ Michael Caine - (Mike / Pán Osud) +++ Rene Russo - (Cindy Jo Bumpers / Burrows ) +++ Jon Lovitz - (Clip Metzler) +++ Hart Bochner - (Niles Pender) +++ Bill McCutcheon - (Leon Hansen) +++ Courteney Cox - (Jewel Jagger) +++ Hudba: David Newman +++ ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Taký skvelý nápad a tak strašne spracovaný. Taký potenciál - nielen námet, ale aj úžasný herci. Začnime sakramenstky nevyužitým komediálnym géniom Jamesom Belushim, alebo taký Jon Lovitz (jediný komediálny prvok filmu) tu má neskutočne malý priestor. Pridajme si Michaela Caina, ktorú tu tiež takmer nie je a Rene Russo prakticky nič nehrá. Rovnako aj Linda Hamilton. Režisér im nedáva žiaden pristor a tlačí z nich iba priemerné viac "dramatické" ako komediálne výkony. Film prakticky neobsahuje gagy a nebyť Lovitza, tak by som sa ani nesmial. Asi prvý krát v živote som si zaželal v duchu remake - najlepšie s rovnakým obsadením. Mohla to byť tak dobrá (=vtipná) komédia ... a je z toho len príjemne pozerateľný film ... už len kvôli premarnenému skvelému námetu dávam 40%, i keď možno (ak by som pripustil, že je to "rodinný film", alebo čo ... čo teda nie je, resp. nemal byť) by to bolo aj za 60 ... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Winston-Salem v Severní Karolíně. (Terva)

Reklama

Reklama