Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik správně prožitých dnů může změnit celý život, respektivě pohled na něj. Zatímco se úspěšné novinářce Joanně daří v práci, její manželství nevypadá právě růžově. Když se jí manžel přizná k obdivu k jiné, navíc stejně staré ženě, Joanně by se mohl zhroutit svět. Naštěstí je tu její chytrý šéfredaktor, který ji pošle na to "správné" místo - do Paříže. Jistá velmi uznávaná Madame Simone proti všem očekáváním souhlasí s velkým článkem o ní a jejím "byznysu". Madame Simone dodává bohatým klientům milé a vzdělané dívky. Nejsou to však placené prostitutky na jednu noc. Její poslání je zajímavější - dodává partnerky na úrovni a pozorné společnice, v ideálním případě rovnou nevěsty. Její "obchod" jenom kvete. Když se v domě objeví zklamaná a nešťastná Joanna, může se odehrávat variace na novodobý Pygmalion. Madame Simone totiž dobře ví, co muže na ženách přitahuje a jak si je navždy udržet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Kikania 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že tento film je lacný a na zahodenie. Náhodou, obsah filmu nie je vôbec otrepaný a celkom zaujme. Aj keď neprekypuje kvalitou, má niečo v sebe. A určite jeho hlavná myšlienka nie je v tom, ako Madame Simone dohadzuje nevesty pre bohatých ženíchov. Film len na hlavnej postave Joanne ukazuje, ako to v živote chodí... ()

marti 

všechny recenze uživatele

Forma by mala zodpovedať obsahu a naopak. Naučiť sa správne obliekať, stolovať, bozkávať, atď. neurobí vzťah šťastný/dokonalý - v tom je dodávanie neviest pre potenciálnych ženíchov falošné. Človeku to zvýší sebavedomie, obávam sa, že v mnohých prípadoch podľahneme tejto javovej stránke. Hudba ako v Red Shoe Diaries, občas otrasné dialógy ako z najhorších telenoviel, a hlúpe kvázi filozofické myšlienky. Ale keď to dá niekomu pohodu na duši, nebudem ho odsudzovať, aj ja mám svoje úchylky... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neskutočne živočíšna Linda Hamilton sa vám predstaví v dráždivej snímke s výstižným názvom Sex & Mrs. X. Určite sú tu aj kvalitné scénky a zaujímavý námet, ktorý púta v každej minúte svojími na tú dobu veľmi zaujímavými dialógmi. Ale kvôli dialógom sme sa do tejto snímky nepustili. však? Zásadné dejové linky sú ordinérne a bez vyzlečených žien, ktoré by určite prilákali pozornosť mnohých mužov a preto nemá dielo čo ponúknuť. V celej svojej nahote sa tak odhaľuje len typicky podpriemerný americký brak. Hlavnou ťahúňkou je práve Linda Hamilton, z ktorej bude nejeden mladík slabý v rozkroku, avšak celkový potenciál snímky rozhodne nebol využitý naplno. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama