Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emory pracuje v reklamě a přestává mu to myslet. Jeho nejnovější nápad je "Volva, ano jsou hranatá, ale bezpečná ". S tím ale nepochodí u šéfa a je poslán do psychiatrické léčebny, aby si odpočinul". Mezi tím je z kanceláře jeho slogan náhodně poslán do tiskárny a jeho inzerát má úžasný úspěch. Šéf chce, aby se Emory vrátil, ale on se tam zrovna seznámil s Kathy (další pacient léčebny) a nechce odejít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Dudlík je fakt komik, budiž mu zem lehká, to dobré po něm zůstalo. Plusem je účast několika skvělých málo známých herců z éry 90.tek, viz dva šéfici nebo halloman. Zapsala jsem si do kebule dvě pro mě historické věty, jednu s odpovědí k hlubokému zamyšlení: "Jak je možné, že je to s tebou tak krásný a ani jsem se ti nemusel moc dvořit." "Jsem cvok", druhou globálního univerzálního významu, která mě navíc rozřehtala jak stádo oslic: "To jsme vážně závislí na bandě idiotů z cvokhausu?" Lehký psychorozbor věty první je o tom, že je cvokům většinou líp a jde jim všecko snadněji a druhá je otázkou do pranice, kdo je vlastně ve skutečnosti cvok?! Hezký příspěvek ze zlaté éry do mé filmové sbírky. ()

Zabriskie 

všechny recenze uživatele

Komedie s dobrým nápadem, ze kterého se dalo získat mnohem víc vtipnějších situací, než se tvůrcům podařilo. Ve filmu jde o to, že cvoci v blázinci vymýšlejí reklamní slogany, což už je samo o sobě humorné, ale způsob jakým je zobrazeno bláznovství pacientů a jejich kontrast s normálním světem, není moc zábavný. Hlavní hrdina se v také blázinci zamiluje do postavy v podání Deryl Hannah, která ale podává příšerný herecký výkon. Stejně tak jejich vztah je zobrazen nudně a nezajímavě. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle ukázek mě to docela zaujalo. Ze začátku jsem se i dost smála, ale postupně to tak nějak opadlo. Herecké obsazení bylo příjemné. Dávám jen 55%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Mitch Markowitz byl nahrazen na postu režiséra Tonym Billem po třech týdnech natáčení. (Cheeker)
  • Natáčelo se od dubna do června 1989. (Cheeker)

Reklama

Reklama