Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Andělů, které se nedávno vzpamatovalo z vlny zločinů, je opět v ohrožení. Několik šílených vědců z ústavu pro výzkum zemětřesení se rozhodlo město zničit. Ochránkyně města, policistka Darcy, zvaná "Černý škorpion", proto musí opět nasadit svou masku. Protože jinak nastane pro město Andělů již brzy rok NULA! (oficiální text distributora)

Recenze (2)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Volné pokračování televizního filmu ČERNÝ ŠKORPIÓN s Joan Severance jako titulní maskovanou bojovnicí proti zločinu, opět v režii notorického céčkaře Jonathana Winfrey (režiséra všeříkajících titulů jako BLOODFIST VII, CARNOSAUR 3 či DETONATOR) a opět v produkci Rogera Cormana. Obludná, těžkotonážně infantilní pseudocomicsová sračka vedle které se ELEKTRA jeví jako klenot! Je mi jasné, že to tvůrci zacílili na dětské publikum, ale i TELETUBBIES jsou zábavnější a navíc tu v jednom kuse někdo ukazuje kozy, takže to není moc ani pro ty děti. Příšerná, trvale křivě zapikovaná kamera, chaotický střih, kvedlání kamerou, jakože legrační zrychlování, ubohoučké efekty, to všechno rádoby cool, ale ve skutečnosti totálně na hovno. Můj obdiv patří hercům, kteří museli být hodně hladoví, že šli do takové srágory a kteří dokázali pronášet své debilní repliky s vážnou tváří. Jak velmi výstižně napsal kdosi na imdb: "If it's 3:30am and you can't sleep, and there's nothing else on but infomercials, this movie still isn't really worth watching." ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jeden ze záporáků je kombinací postav Klauna a Dvojí tváře z prvního a třetího Batmana. Jinak se to snažilo jakoby níst v tom duchu. Ale od režiséra se,kterým mám svoje zkušenosti je tohle opravdu mizerná zkušenost. Joan Severance je zde nevýrazná a jako superhdinka taky. Aspoň za ty kozy. ()

Reklama

Reklama