Reklama

Reklama

Studený krocan

  • USA Cold Turkey
Rodinný / Komedie / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1951, 7 min

Obsahy(1)

V této pohádce potkáváme milého a rozdováděného psa Pluta s Miltonem Kočkou, abychom viděli jak bojují o krocana. Příběh začíná u televizní reklamy, která je láká na neskutečně dobrého krocana a tak se spolu ujmou ho hledat v domácnosti. Milton chce, aby ho Plut vyhodil pomocí koše nahoru na skříň, kde by mohl být schovaný, ale nedopatřením letí málem zploštěný do lednice, kde ho najde. Potom přichází divákovo rozčarování, neboť se nám o krocánka perou a samozřejmě, že to skončí špatně. Krocan je schovaný MIltonem do televize a Plut mu tam zvýší teplotu. A tak se studená pečínka uvaří a nakonec se z něj stane popel. A nezbývá než říci, pohádky je konec. (RadimFišer)

(více)

Recenze (3)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nádherno-průměrný snímek, který mě vzbudil. Vzbudil ve mě uvědomění, že to nejkrásnější na dětství je se divit. A to mi dotedka chybělo. Chci se znova divit zajímavým věcem a spojit to s tím, co jsem se doposud naučil. Stále pro mě trvá, že Disneyovky, jsou neuvěřitelně hodnotné a proto taky píši jejich obsahy. Ano, jsou tak velmi cenné, že se mi to vyplatí. Ten pocit a to poučení je opravdovější do světa, než poučení z Amerického gangstera a navíc, dokáže to oslovit lidi. Pro uvědomění si něčeho nového dávám 4. Jinak bych dal za 3. Pro mě bylo asi nejoriginálnější scéna, kdy se kočka se psem schovávají v televizi a postupně se objevují na obrazovce. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Opékaný krocan na televizní obrazovce ani nevoní, ani nechutná a navíc nejde z televize z žádné strany vytáhnout. Pluto s Miltonem si budou muset najít jinou cestu k této laskomině. Lednice je správný směr, ale pejsek s kočičkou jsou tak mizerní kuchaři, že jim ze vzájemného honění zbyde jen dlouhá hladová slina. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama