Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie Boba Dolmana s Goldií Hawnovou a Susan Sarandonovou v titulních rolích vypráví o dvojici žen, jejichž jediným životním zájmem na konci 60. let byl rokenrol. Od té doby však uplynulo mnoho vody a „rockerky“ Suzette a Vinnie se přes dvacet let neviděly. Z divošky Vinnie (Susan Sarandonová) se stala solidní Lavinie, manželka a matka dvou dcer, žijící v domku na předměstí. Pečuje o květiny a pořádá zahradní párty pro sousedy. Excentrická Suzette (Goldie Hawnová) však zůstala taková, jaká byla v mládí. Hrdě nosí své tetování, pozůstatek divokých časů. Když se jí však jednoho dne život sesype jako domeček z karet, vypraví se za svou jedinou kamarádkou, která by ji mohla zachránit nebo alespoň půjčit pár tisícovek. Setkání dávných rockerek je střetem dvou odlišných ženských světů. Jedna žije v minulosti, druhá se z ní dokázala vymanit. Společně se však naučí vážit si hodnoty života v přítomném okamžiku. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

anniehall 

všechny recenze uživatele

3,5* Susan Sarandon a Goldie Hawn je kombinace, které alespoň já nemohu odolat. A přidáte-li ještě lákavé téma groupies a poměrně slušivý hudební kabátek, máme k dispozici kus, který je efektní, ale lehce přiškrcený v určitých partiích. Zejména co se scénáře a režie týče. Lehounce nadprůměrná a neurážející komedie se skvělými hereckými výkony všech hlavních představitelů. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se od začátku do konce veze v oblasti mainstreamu, příběh je zcela předvídatelný a prakticky nemá čím překvapit. Chybí mu scénáristická odvaha. Ryze oddechová záležitost, která se opírá o příjemné herecké obsazení v čele se Susan Sarandon a Geoffrey Rushem. Přestárlý diblík Goldie Hawn přes veškerou snahu této herečky až příliš často balancuje na hranicích nechtěné trapnosti. Celkový dojem: 50 %. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie se skvělým obsazením. Ano, je trochu šablonovitá a ano, není prakticky vůbec originální, ale je to dobrá oddychovka, což byl ostatně její primární účel a jako taková je zkrátka fajn. Zaujalo mě, že to celé bylo vtipné tak nějak přirozeně, nenuceně - prostě žádná křeč. A tak by to mělo být. Záhadou mi už jen zůstává, proč zrovna tento filmek má tak vlažný ohlas. O tom, že je prakticky neznámý, nemluvě... A proto jej tedy doporučuji alespoň já. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Dvě, co byly totéž. Divy pódií, ale teď... Prvá v upraveném, nažehleném kostýmku, která nechá odemknout uloženou vnitřní ženu činu. Druhá v přiléhavém lososovém, lesklém aluminiovém modýlku, která se našla u rodinného krbu. Úderem půlnoci se uvol(n)í, na sebe se napojí. Znovu si spolu notují. Hezky od podlahy. Rokují o (k)rocích, o "klucích." Kronice časů řetězících se (pod) kůží. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Osoba, kterou jsem nyní, mé minulé JÁ nechápe." Rockerky ve mně vyvolaly toužebné očekávání na okamžik, kdy budu svým dětem zakazovat chodit do míst, kde by je mohl potkat alkohol, nelegální droga či rána pěstí do ksichtíku a budu se přitom pokrytecky tvářit, že jsem v takovém prostředí neprožil své mládí. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama