Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Angie91 

všechny recenze uživatele

Mít chlapa, který je podvodník, sobec, pracháč, a který mi utekl za nákou mladší káčou neváhám a cinknu těmto třem dámám. Takhle dát na "prdel" svým manželům to je dost velká ostuda... ale nejkrásnější je poslední scéna, kdy ty tří grácie tančí a zpívají v bílém mundůru... to je prostě nezapomenutelné!!! ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Super nápad, dámy jsou naprosto famózní! Opravdu jsem se bavila, vizuálně nejhezčí je scéna - tančíce v bílém. Jen tak do nich, dámy ;) úžasná je i sympatizantka hlavního tria Maggie Smithová, která se ujala role rozrývačky JEHO (už nevím kterého z manželů) majetku tím, že prohnaně radila naivce S.J.Parker při aukci - to jsem se smíchy válela. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pseudofeministické žvatlání zpochybňující svobodnou volbu každého člověka (může / ženy) odejít ze vztahu (zde stereotypně k mladšímu modelu). Vyprávění by bylo smysluplnější, kdyby tři hlavní ženské charaktery byly skutečnými obětmi. Jenže ruku na srdce. Kdo by vydržel s 1) ženou, která se o sebe prakticky vůbec nestará a není schopna vyplodit větu 2) s egocentrickou alkoholičkou, jež vypadá jako reklama na silikon 3) užvaněnou saní, která šlehá plameny všude, kam se jen podívá. Poselství, respektive snaha ublížených dam o realizaci prospěšného projektu, je poměrně chválihodné, ale celkově snímek staví pouze na ženské "divácké" solidárnosti - nehledě na to, že dámičky jednají podobně amorálně jako jejich mužské protějšky. Blbost. Jak by řekla Berta z Dva a půl chlapa: "Slávu ženám - bojovnicím!" A to tyhle tři zoufalé a ušlápnuté trosky nejsou. 4/10! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělá trojice dam, která ani jedna z nich neztratila šmrc a je super, že byly všechny i ve skutečnosti věkově od sebe pouze několik dní :) Hawn je jednoznačně nejlepší, nejzábavnější a je to prostě přesně její parketa. Tento film nechci nazvat feministickým, ale jak tu bylo řečeno - dávejte si bacha na odložené ženy - jsou hodně zhrzené a ochotné jít přes mrtvoly. Role Maggie Smith byla úsměvná a jen mě mrzelo, že Stockard Channing neměla více prostoru, jelikož bych si ji ve filmu ráda užila více než pár minut. "Jo, tati - jsem lesba :) A pořádná." Takových skvělých oznámení je tam bohužel méně než bych chtěla, ale za to jsem se několikrát pořádně zasmála :) Touha muže srazit na kolena kvůli tomu, že si našel mladší "model" - skvělá motivace pro změnu života :) ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tenhle film nemá žádné silné momenty. Všechno sleduje pečlivě vypsaný klišé postup tak typický pro animované filmy pro děti. A vrcholem celého snažení manželek, vloupání se do bytu a hledání špíny na exmanžele, bylo donutit je platit? Pointa mi nepřišla moc věrohodná. Možná si jen stačilo vklidu sednout a vše si vyříkat. Ale to bychom zase neměli tenhle film, že. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2011 rozvířila Goldie Hawn spekulace o natočení pokračování, když na Twitteru zveřejnila společnou fotografii s Bette Midler a Diane Keaton, pod níž napsala, že všechny tři již podepsaly smlouvu. (Olík)
  • Všechny 3 hlavní herečky chtěly natočit pokračování, ale studio to zamítlo, protože úspěch filmu považovalo pouze za štěstí. Před premiérou jim bylo řečeno, že si film nepovede moc dobře, protože bude soutěžit proti akčním filmům v hlavní roli s hvězdami jako Bruce Willis. Film se ovšem umístil na prvním místě v návštěvnosti a vydělal víc než zmíněné akčňáky. (HappySmile)
  • Goldie Hawn, Bette Midler a Diane Keaton se narodily v rozmezí 45-ti dní od sebe a všechny spolu během natáčení slavily své padesáté narozeniny. (Valsadora)

Reklama

Reklama