Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rušný den v Ohiu: Manželé Clarkovi se na letišti loučí se synem, který vylétá z rodného hnízda. Mimořádně zdrcená je z toho hlavně Nancy (Goldie Hawn), protože dala kdysi přednost rodině před kariérou a teď nemá představu, co s načatým životem. V podobné situaci je i Henry (Steve Martin), po mnoha letech propuštěný z reklamní agentury. O novou práci se má ucházet v New Yorku a Nancy se rozhodne ho doprovázet. Jenže na letišti se Clarkovým ztratí kufr, přijdou o peníze, a to je teprve začátek. Bude hůř a povadlé manželství bude muset projít těžkou zkouškou... (Oskar)

(více)

Recenze (51)

Davson 

všechny recenze uživatele

Velmi trapná komedie, do které režisér nacpal všechny trapné historky, které kdy slyšel, slisoval to do jednoho (špatného) příběhu a myslel si, že má vyhráno. Ouha, chyba lávky, já na tohle neletím, sice pár úsměvných momentů, ale jinak hrůzný nesměšný trapas pro všechny, kdo se na tomto snímku podíleli včetně uklízeček. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mně komedie se Stevem Martinem. Kdy už mu konečně někdo řekne, že není vtipný. Horší je, že se do tohoto opus stupidum nechala uvrtat Goldie Hawn, jejíž kvalit je pro tenhle film škoda. Manželé doprovází svého syna do New Yorku, kde se má ucházet o práci, ale jeho rodiče stíhá jeden malér za druhým. Nepřišlo mně to vtipné, protože Martin vždy udělal nějaký výraz ve stylu "tomuhle se divák zasměje", ale nebylo proč. Pochopitelně na jeho film zase nikdo nešel, jak to bývá železným pravidlem ve všem, kde hraje. Pak nechápu, proč dělá herce, když je v podstatě tolik neoblíbený. Ani ty jeho scénáře nestojí za moc, ale tam se alespoň na něho nikdo nemusí dívat. Kdyby udělal nějakou fekál komedii, ale to on, podle svých slov, nemá rád. Obarvi si vlasy, kdo se má na tu tvou šedou palici dívat. Blbost velká jak NY City. 0% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Promiňte, nemohu si pomoci, ale tohle bylo tak vtipné, že prostě nemohu hodnotit jen průměrně. Steve Martin a Goldie Hawn to perfektně rozjíždějí v téhle ztřeštěné komedii, která vtipem přímo čiší a jejíž humor je inteligentní a velmi vtipný. Měl jsem původně v plánu si tenhle film pustit jen jako podkres pro čtení denního tisku, ale výsledek byl takový, že jsem většinu času měl oči na obrazovce, místo na novinových článcích, a po nějaké době jsem noviny úplně odložil, protože jsem se nemohl soustředit plně na film. Tolik mě to bavilo, že to se prostě nedalo číst u toho noviny. Jeden vtípek střídá druhý, Steve Martin prokazuje své nadání pro komické role a Goldie Hawn mu velice zdatně sekunduje. A do toho velice vtipný John Cleese jako manažer hotelu, který si tajně zkouší dámské oblečení hostů v době, když nejsou v pokoji. To byla veliká legrace a Cleese rozhodně dokazuje, že zůstává kvalitním a vtipným komikem i nadále. Po dějové stránce to bylo taktéž velmi vydařené, děj byl rozhodně zajímavý a ani na chvilku film nenudil. A když se k tomu přidají výše zmínění herci, tak mi prostě mé svědomí nedovolí, abych film zařadil do průměru, když jsem se královsky bavil. To ode mne nikdo nemůže čekat, a tak s čistým svědomím dávám této vtipné komedii čtyři hvězdičky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rejza Sam Weismann /Muj Pritel Monk/ natocil len slaboduchu komediu. Steve Martin je vacsinou brany ako tvorca inteligentneho US humoru a veru aj taky Sandler a Styller maju za nim co dohanat. Tu sa vsak maestro sekol, Martin je len jedna hviezda vo filme a tudiz to sam neutiahne. Ne, ne, US inteligentna komedia takto nevyzera : 30 % ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Steva Martina som nikdy nemusel. Nemám rád, ked sa John Cleese strápňuje vo filme, hoci v televízii bol za veľkého génia, dokonca aj po skončení Pythónov - Hotýlek. A hoci záležitosti ako réžia alebo kamera boli v pohode - scenár tradične ništ moc - a napriek sympatickej Goldie Hawn musím udeliť iba priemerné hodnotenie. Jedna z mnohých podobných komédií o tom, ako sa výlet do veľkého mesta komplikuje a komplikuje... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Josepha Mahera (pan Wellstone). (HappySmile)

Reklama

Reklama