Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ztřeštěnou hrdinkou je sympatická a notně energická Sunny, pracuje jako číšnice v poněkud zašlém washingtonském baru. Není vůbec šťastná, spíš naopak, unavená a bez vyhlídek. Ale pak se jedné noci všechno změní, když se ocitne v davu přihlížejícímu příjezdu jistého arabského emíra. Všimne si totiž ozbrojeného muže, vrhne se na něj a zabrání mu v chystaném atentátu. Je přitom sice postřelena do jistého značně choulostivého místa, to však vůbec nebrání tomu, aby při tiskovce v nemocnici neokouzlila přítomné i televizní diváky tak osvěžující upřímostí, že se okamžitě stane národní hrdinkou a hvězdou televizních show. Neodolá dokonce ani emir, který se do Sunny zamiluje, což se ovšem náramně hodí Bílému domu, který se ji rozhodne vyměnit za povolení ke stavbě vojenské základny v emirově zemi. Navštíví Sunny, nabídnou jí místo na ministerstvu zahraničí a přesvědčí ji o její důležitosti. Velmi brzy si však dívka začne uvědomovat, že něco není v pořádku, a než se naděje, už je v šejkově vlasti, krůček od toho, aby se stala jednou z jeho žen v luxusním harému. A to se jí vůbec nelíbí. Takže stejně rázně jako zatočila s atentátníkem, zatočí tentokrát s intrikány v Bílém domě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

wosho 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejméně podařených komedií G. Hawn, kterou v 80tých letech natočila. Scénář-bída, režie-nuda, hlavní star-hurá, vidělala jsem si na plastiky co budu za 20let potřebovat, divák-to je volovina. Protokol je opravdu podprůměrná komedie u které se nedá strávit fajn čas, nerozesměje, nenapne, nic. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak sa niekomu chce 96 minút pozerať na to, ako na nich niečo blonďaté špúli pery a mrká rozkošne očkami, toto bude tá pravá zábava. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Po slibné první půlce, kterou jako nezkrotný živel táhne kupředu skvělá Goldie, tahle komedie o nekalých politických piklech poněkud ztrácí dech... přesto, Goldie za trochu toho ztraceného času stojí... ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Komedie, u které se příliš nezasmějete, není příliš dobrou komedií. V tomto případě to platí dvojnásob. Začátek sice vypadá velice slibně, ale očekávaných vtiptných scén s Goldie Hawn tu moc nenajdeme. Goldie se přesto snaží a vypadá velmi energicky, ale nudný scénář jí neumožňuje větší rozjezd. Také český dabing se v tomto případě nevyvedl. Jaroslava Kretschmerová opravdu není vhodnou dabérkou pro tak výrazný hlasový projev Goldie Hawn. Ostaní herci působí všedně a průměrně. Nic dalšího zvláštního nebo za pozornost stojícího jsem ve snímku neobjevil. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama