Reklama

Reklama

Jako za starých časů

  • USA Seems Like Old Times (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spisovatel Nick Gardenia (Chevy Chase) je proti své vůli přinucen dvěma ozbrojenými lumpy vykrást banku a předat jim lup. Na útěku před dopadením vyhledá jedinou osobu, která mu může pomoci - svou exmanželku Glendu (Goldie Hawn), špičkovou obhájkyni, schopnou dostat z maléru kohokoli. Má to ovšem háček - o Nickově přítomnosti v domě se nesmí dozvědět Glendin současný manžel Ira (Charles Grodin)... (Oskar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Škoda několika málo pasáží, v nichž jakoby do plachet nefoukal vítr, jinak to však byla luxusní plavba, která rozčeřila stojatou vodu - jako za starých časů. Místy až divadelní galakoncert ústředního tria, ze kterého jasně vyčnívá kouzelný Chevy Chase. No a kdyby se rozdávaly metály za dialogy, měli bychom tu horkého favorita. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

1- Co mám dělat? 2 - S čím? 3 - Myslí s kuřetem, je totiž vegetarián a nikdy to nejedl. 2 - A proč se ptá zrovna 4? 3 - Protože 4 byl kdysi taky vegetarián, tak s tím má zkušenosti. 2 - Aha. 4 - Kousej to......dialogy jsou občas skutečně kouzelné. Příjemná komedie, která pobaví, ale uplná špička to taky není. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Být unesen, přinucen k bankovní loupeži, vzápětí být pronásledován spravedlností a stále neztrácet humor? Ale jo. V podání Chevyho Chase na sto procent. Nahrávači jsou tentokrát Goldie Hawn a neméně impozantní Charles Grodin. Snaha spisovatele Nicka se ospravedlnit a dokázat svoji nevinu, odehrávajíc se především na panství prokurátora snažící se ho odsoudit žijící paradoxně s Nickovou bývalou, živící se naopak jako obhájkyně, je stále zárukou dobré zábavy. Gagů a vtipných frází je více než dost a co je nejdůležitější, jedinkrát to svou ztřeštěností nepadá do bláznivosti až přehnaného. Po dějové stránce není o co stát. Stále se tu běhá z jednoho místa do druhého, vznikají situace vtípků slovních plných ironie i groteskně hraných, a divák se baví a zároveň vlastně i sleduje, kdy toho všeho bude konec. Jenomže atmosféra je po celou stopáž ukočírovaně stále svěží, ostatně jak bylo u Chase vždy zvykem, takže během sledování, snad, každý divák po náročném dni přijde na jiné myšlenky. Svižná a vtipná komedie která funguje, navíc se sympatickým hereckým trojúhelníkem. Jen tak mimochodem, Chevy Chase a Goldie Hawn se setkali už o dva roky dříve ve snímku „Nečistá hra“ (1978) a chemie mezi nimi byla tak výtečná, že zřejmě není náhoda, že si to v tomto snímku opět zopakovali. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝗼𝗿𝗶𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹𝗻𝗶 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗱𝗶𝗲 𝘀 𝗰𝗵𝗲𝘃𝘆𝗺 𝗰𝗵𝗮𝘀𝗲𝗺 𝗮 𝗴𝗼𝗹𝗱𝗶𝗲 𝗵𝗮𝘄𝗻. — na konci mi to strasne pripomnelo film 𝘵𝘩𝘦 𝘣𝘪𝘳𝘥𝘤𝘢𝘨𝘦, byla to fakt zabava :D chester a jeho “vystupy” me pobavily nejvic, hlavne jak k nim sel na veceri ten dalsi cernoch a on na nej “what’s happening, brother?” :DDD — pejsci byli cute a premyslim o tom, ze az si poridim taky jednoho (nebo dva? mozna tri..), tak ho pojmenuju chevy.♥️ — myslela jsem si, ze nakonec nick a glenda spolu uz nebudou, ale oni si k sobe vzdycky najdou cestu… || ❝𝐍𝐨 𝐤𝐢𝐬𝐬, 𝐍𝐢𝐜𝐤. 𝐈'𝐦 𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐰𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐆𝐨𝐯𝐞𝐫𝐧𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞.❞ ⚖️🐕🍗 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jako za starých časů je tradiční Simonova konverzačka i když tu nechybí i pár fyzických gagů. Je tu budoucí generální prokurátor a jeho žena obhájkyně, která si půlku svých případů bere domů jako zaměstnance. A do cesty se jim plete exmanžel, donucený k bankovní loupeži a na útěku před policií, který se jí plete do života. Takže Grodin se vzteká, Hawnová hysterčí a Chase se chová jako nezodpovědný zmetek. Je tu milostný trojúhelník, sympatické vedlejší postavy, nenudil jsem se, příjemně se na to kouká a některé hlášky se povedly... jen něco mi chybělo (lepší režisér? oblíbenější herci?). Nevím, každopádně slušné 3* si to zaslouží. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama