Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud Dan dokáže, že chce skutečně začít žít spořádaným, poctivým životem a opustit svou kriminální kariéru, Judy si ho vezme. Jeho bývalí parťáci mají ale na věc úplně jiný názor a konečné zúčtování se nevyhnutelně blíží. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Příjemný klasicky western, kde se chce hlavní hrdina "polepšit" a žít normální život. Jeho bývalá banda zlotřilců mu to však pod vedením proradného Dunstona nechce dovolit. Na cestě k polepšení potkává osiřelého chlapce a s ním jede do Duranga na farmu dávné přítelkyně se ukrýt a nechat se ve městě zaměstnat v místní bance. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Dan (George Montgomery), notorický zločinec, by se rád stal spořádaným občanem. Jeho rozhodnutí se upevní, když mu krásná Judy (Ann Robinson) slíbí, že se za něj provdá, pokud se opravdu dokáže napravit. Také jeho náklonnost k malému chlapci Robbiemu (Bobby Clark) ho v jeho počínání posilní. Jako bankovní úředník začíná vést spořádaný život. Jeho stará banda však s ním má jiné plány... Solidní ukázka klasického westernu padesátých let. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama