Reklama

Reklama

Terry Tate, Office Linebacker

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zábavná dlhšia reklama o tom, ako na lenivých pracovníkov firmy. Stačí len zamestnať profesionálneho hráča amerického futbalu Terryho Tate... (Flipper)

Recenze (11)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Humorná jednohubka o nadmíru netradičních postupech v pracovním kolektivu, jehož někteří členové neplní správně své povinnosti, a proto musí být potrestáni - a to i celkem drsně. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když jsem to před půl rokem linkoval z youtubu kamarádům, netušil jsem, že je s tím spojeno jméno krále šikanistů. Ledacos se tím ovšem vysvětluje:) Jinak k tomu jde říct jen to, že takovýhle pracant by se čas od času hodil v každé kanceláři, že Lester Speight/Terry Tate má rozhodně smysl pro humor, a překvapivě i slušné herecké nadání:) 80%, protože jsem se díval už moc moc mockrát;) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takhle to vypadá, když mají tvůrci dobrý nápad, vlastně takový vtípek, o kterém ví, jak ho musejí dávkovat a jak se ujistit, že to na diváky zabere přesně tak, jak to zabrat má. Není to přetažené je to přesně takové, aby to dávalo smysl, bavilo a nepřehánělo, tedy alespoň v takovém smyslu, který odradí. Člověk se u toho skvěle zasměje. ()

Zajímavosti (2)

  • Lester Speight, představitel "Terrible" Terryho Tatea, měří 197 cm a vážil i přes 150 kg. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama