Reklama

Reklama

Snuff killer - La morte in diretta

všechny plakáty

Recenze (6)

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Matka hľadajúc unesenú dcéru "undercover" blúdi s pernamentne prekvapenou nálepkou na xichte podsvetím, kecá, kecá, stretáva kriminálne identity, kecá, kecá a v neposlednom rade kecá. Sem tam do toho strihnú nejké torture, holé prso, umelý nožik a tak ďalej. Proste lacná talianská TV zlátanina, ktorá navonok šokuje (veľkohubé synopsie, atraktívny obal) a pritom je vypelichaná ako kura. A nezachránia to ani odkazy na Fulciho. Ak toto má byť nová vlna hororovej produkcie z čižmy európy, tak ďakujem pekne (dúfam v preklep, bo vtip je to skôr tragický). Ešte budeme ďakovať Rothovi za Hostely 3, 4, ... 5% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V konečném součtu je ale snímek „Snuff killer - La morte in diretta“ jednoduše slabý. Nepřinese to, co slibuje. Jasně, že to nemůže být snuff, to jsem ani nechtěl, ale trikově je to mizerné, většina toho hlavního se odehrává mimo kameru anebo zase v takových detailech, kdy je vám jasné, že se jedná o fake. Když chcete točit podobný film, chce to odvahu. Tu tvůrci neměli. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Tady se pan Mattei docela vyznamenal. Zejména si dal záležet na prolínačkách. Pohledná matka hledá pohlednou dceru, kterou unesli lidi točící snuff filmy. Matka svoje přednosti ukáže, dcera nikoliv. Skupinka úchylů vypadá úchylně. Dokonce zde své místo nalézá i polomuž. Mattei na stará kolena uzrál jako víno. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o shodu film-titul filmu.Pro vyznavače snuff filmu samozřejmě zklamání,jelikož s tím nemá co dělat a ani to tak samozřejmě myšleno nebylo.Je to běžný thriller který se Brunovi nepovedl. ()

Reklama

Reklama