Reklama

Reklama

Šokující film volně navazuje na slavný snímek Kanibalové (v originále Cannibal Holocaust). - Televizní společnost toužící po senzaci, vysílá ambiciózní reportérku Grace Forsyte na nebezpečnou cestu do amazonských pralesů, aby zde našla kanibalské kmeny a natočila o nich film. Televizní tým se s kanibaly skutečně setkává, natáčí vše, s čím se v amazonském pekle potká a snaží se kanibaly vyprovokovat. Jejich válečnická krutost i chuť na maso vetřelců, se však nakonec obrací proti členům výpravy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

AlBertzap odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt síla! Opravdu by mě zajímalo, jestli režisérův záměr bylo natočit něco podobného jako Cannibal holocaust. Pokud ano, tak se to nepovedlo. Upřímně řečeno, ono se to nepovedlo ani tak, ani tak, i kdyby záměr byl sebelepší. Můj názor je, že by měli tvůrci přestat hulit - alespoň tedy během natáčení a příprav. Přes veškeré nechutnosti ve filmu to celé vyznívalo komicky až děsivě hrozně. Byl to takový miš maš - hudba jako z pornofilmu, záběry kamer jako z telenovely, vyblití a totálně neschopní herci atd. atd. Jsem zcela konsternován.. A ještě víc mě vytočily komentáře pánů hodnotící tento film pěti hvězdičkama (ovšem nejsem si zcela jist, jestli to nemyslí z recese, protože z těch dvou hnusek mi bylo fakt na blití). No každý má právo na vývoj, ale urychlete to! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto okrajový a neznámý film, který mne fakt dostal... Je to mazec!! Jestli by něco mohlo oživit "canibal movies" přelomu 70. a 80. let, tak je to právě tohle. Film na jedné straně vykrádá všechny možné klasiky, zejména Cannibal Holocaust a dokonce nese i někdy název "Cannibal Holocaust Begining", na druhé straně obsahuje vše, co má pořádný kanibalský nářez obsahovat. Klasicky parta reportérů se vydává hledat kanibaly, natáčí všechno, co se dá i v podstatě to, co se jim pak stane ... Je zde všechno, plus podivný moderní "look", zřejmě díky digitální kameře, kterou byl film asi natáčen. Spousta násilí, gore, nahoty, znásilňování, krve, vnitřností, brutality, zabití leguána v přímém záběru atd., atd., ... Film mne tak překvapil, až jsem z něj dostal trochu podobný pocit, jako z původního "Cannibal Holocaust" ... To bylo ale způsobeno spíše nepřipraveností na takový nářez, než že by dosahoval jeho kvalit. Svoji podivnou atmosféru, divokost a brutalitu si však film nese. Je to prostě nářez!! Navíc v něm hrají dvě opravdu překrásné herečky ... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já pánové a dámy říkám totální provar režiséra, kterého začínám z celé duše nenávidět. Bruno Mattei nikdy nepatřil mezi světovou extratřídu co se postu režiséra týká, ale na jeho první filmy se dalo ještě celkem dívat. Od roku 1995 však začal natáčet jednu sračku za druhou a jen občas se jeho kousky dotkli průměru. Tenhle film se snad ani nedá brát vážně! Jde o jakousi parodii a především vykrádačku na všemožné kanibalské filmy, která je navíc natočena otřesným způsobem. Kromě několika světlejších okamžiků, nahých ženských a podprůměrných gore efektů tu k vidění není vůbec nic. Herecké výkony otřesné, falešní domorodci, krev i trapné zbraně jsou přímo na ránu. Kdybych se u toho tolik nezasmál, tak dám čistý odpad. 3/10 ()

fiLLthe3DD odpad!

všechny recenze uživatele

„Seriózní film" jsem nečekal, ale že to bude až taková kravina... Dialogy a děj - vyloženě dementní (vykrádá snad všechna klišé kanibalských hororů, provedení je však ještě horší), Grace a její dialogy na přes držku, herecké výkony radši komentovat nebudu, postavy příšerné... Technícká stránka je rovněž odpudivá, kamera je odporně nepřirozená, krev a gore působí uměle, krev směšně. Prvních dvacet minut jsem se na té brakovitosti celkem slušně povařil, avšak s přibývajícími minutami už mi to celé přišlo takové mndlé a měl jsem pocit, že to trvá ne 90, ale 2x90 minut... Ani ty kanibalské horory z osmdesátých let nepůsobí tak amatérsky jako toto... Odpad! už jsem nedal dlouho, protože tak zbytečný film se jen tak nevidí, i na to gore se zde vesměs kašle a nedá se tomu ani smát... Škoda, Matteiovi filmy jako Zombie (Ostrov smrti, Začátek) nebo Ženská věznice byly aspoň krvavější a nasmát se dalo u každé scény... TOHLE ALE NE! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei je ( teda bol ) asi ten najväčší a najneschopnejší filmový sračkár oproti ktorému sú aj Boll s Winorskim oscarový machri. Ako obvykle si vôbec nelámal hlavu so scenárom a kompletne okopíroval iný film, konkrétne klasický Cannibal Holocaust. Takže tu banda dementov pobehuje džunglou a hľadajú kanibalov. Neustále dumajú nad tým či kanibali naozaj existujú a pritom stretávajú črevá a penisy žerúcich divochov každú chvíľu. To aby nám pán režisér mohol naservírovať hromadu nezmyselných ľudožrútskych orgií a znásilňovačiek ktoré sú vo svojej bezduchosti a vyžívaní sa prinajmenšom srandovné. Ako vážny film to stojí za hovno a ako paródia tiež, Mattei jednoducho šlape a šlapal by dodnes keby nezomrel. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama