Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (156)

Madison 

všechny recenze uživatele

Mnohým sa to zdá beznádejne priemerné a myslím si, že to hodnotia s niekoľkoročným časovým odstupom, čo to videli naposledy a pamätajú si len útržky, ale nemôžem poprieť, že mi Steve Martin a jednotlivé vtipné situácie zlepšili náladu a vynikajúco som sa bavila. Nie je to síce kráľovský Wilder, ale 4 hviezdičky si to rozhodne zaslúži. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Steva Martina mám jako komediálního herce moc ráda. S Diane Keaton si pěkně sednul. To, že jsou manželé jsem jim uvěřila hned. Ono je to těžké smířit se s tím, že tatínkova malá holčička už není malá. Postava Martina Shorta mě pokaždé dostane.Nezapomenutelná figurka. Oddychová a milá komedie, která mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech a pozitvně nabije. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trochu nedoceněná komedie. Tehdy holt byla zlatá éra těhlech filmů. A je škoda, že dnes se už takový milý komedie netočí. Nikdo tu moc neřve, odsýpá to dobře, Steve Martin to utáhne (i když bych dokázal představit vhodnějšího herce). S originálem z roku 1950 to má sice pramálo společného, ale jako rodinná komedie to je úplně v pohodě. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem filmu dala 4*, nejspíše z ukvapení, lépe řečeno z nostalgických důvodů. Když jsem film po nějaké době viděla znovu tak jsem si uvědomila, že zas o takovou bombu nejde. Pár scén mohlo být lépe promyšlených a příjemný humor mohl být více spontánní. Jinak nemám žádné výhrady. Stevovi tyto role prostě padnou, bez výjimky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Annie's Theme ,3. Drive to Brunch ,4. Snooping Around ,5. Pool Cue ,6. Annie Asleep ,7. Basketball Kiss ,8. The Wedding ,9. Snow Scene ,10. Nina at the Stairs ,11. The Big Day ,12. Annie at the Mirror ,13. Pachelbel Canon ,14. The Way You Look Tonight ,15. My Annie's Gone ,16. The Way You Look Tonight (Reprise) ,17. End Credit , ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V noci před svatbou začne padat sníh. Vzhledem k tomu, že fiktivní město San Marino by mělo být někde poblíž Los Angeles, nelze předpokládat, že by mohlo napadnout tolik sněhu, jako ve filmu. Největší sněžení v Los Angeles bylo zaznamenáno roku 1932, kdy napadlo 5 centimetrů. Pokud už sníh v Los Angeles napadne, je to ve většině případů pouze stopové množství. (tom.nosek)
  • George Banks říká, že nechce, aby ho svatba přivedla na buben, a následně zjistí, že stojí na ulici v županu. To samé se stalo jiné postavě Stevea Martina ve filmu Cvok (1979). (HappySmile)

Reklama

Reklama