Reklama

Reklama

Supersmradi - Malí Géniové 2

  • Německo SuperBabies: Baby Geniuses 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Meev 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný, kdo dal filmu víc, jak 2 hvězdy, ale mám k tomu své důvody. Když se řeknou filmy mého dětství, představím si samozřejmě Boba a Bobka, Maxipsa Fíka s Ájou, ale mezi těmi spousty postav se objeví i Kahuna. Dobře, není to herecky a dějově nejlépe zahrané, ale to mým mladým očím bylo jedno. Jasně, kdybych se na to koukl teď, asi by šlo hodnocení dolů, ale... mám k tomu důvod ? Chci vzpomínat na výborný a zábavný film, né na blbost se špatným scénářem. ()

Happy98 

všechny recenze uživatele

Posledni slova pred smrti? Kachna. Kachna, ooo neeeee. Nechapu proc se tady nad tim nekdo zarazi, ze se to nemuze stat, ale pak se jim libi superman, spiderman a spol. Je to superkravina, ale ja se u toho suprove bavil a detem, kterym je to urceno, se to bude treba libit i z jinyho duvodu, nez ze to bylo tak hrozne dementni. Kahuna na hrad 50% ()

Reklama

Mortemiss odpad!

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem na to viděla ukázku, bylo mi asi 10 let. Jelikož mě to zaujalo, tak jsem si to běžela koupit do trafiky, po shlédnutí jsem bouchala hlavou do stolu a ptala se sama sebe proč jsem si tu pitomost vlastně kupovala? Jediné co mě omlouvá je, že jsem byla hloupé děcko. Děsně vypatlanej film, na který se nedá dívat! ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se, že lidé by měly mít svou hrdost ti co hrají zde, ale žádnou nemají. Tohle je tak debilní záležitost (název film je urážka), že to se musí vidět to slovy popsat ani nejde. Seznam stupidit je nekonečný, ale jen namátkou 1)na začátku máme chlápka co má v roce 1960+- cca 50 let posuneme se do budoucnosti nevíme o kolik a ten chlap vypadá úplně stejně což je zajímavé jelikož ten nápoj nepil. 2) malé děcko dokáže nepozorovaně proniknout do základny jakýchsi zločinců a absolutně nikomu nepřijde divné . Dále malé děcko řídí auto , objeví se na prezentaci kde je to samý policajt a kamera nikdo to zde ani neřeší dokonce 3) jedna ze superschopností děcka je to, že střílí zamilované šípy (cože kurva) 4) celkově ty děcka jsou tam úplně zbytečné superschopnosti získají až tak 20 minut před koncem ten silný jen stojí a čumí ten chytrý valí chytré hovna ta s těma šípy 3 vystřelí a ten skákající tam létá jak jojo (trikově to vypadá příšerně) 5) záporákův plán vypadá zhruba tak, že pošle do televize jakýsi čip, který bude překládat řeč děcek a stojí a padá na tom, že všichni na světě budou mít zapnutou televizi v tu určitou dobu (co třeba lidi co nemají televizi nebo lidi co žijí v jiném časovém pásmu nebo lidi co nemají děcka ) 6) ve filmu se objeví dle slov jedné z postav nejpěknější holka ze třídy a jedno mimino řekne, že by do ní šlo 7) ta nejpěknější holka ze třídy je mimochodem průměrná ženská, kterých je na světě jak sraček aspoň si mohly dát tu práci a dát tam nějakou pěknou 8) borka má rande s klukem a vypadá to následovně rozpustí si vlasy a vymění oblečení z šedého tuším na modré tomu říkám jednoduchost :-) 9) v celém filmu je jen jeden dobrý vtip kdy chlápek jede v autě a říká to nemáme na více aut, že musíme všichni sedět v jednom Proti tomuhle je Malý Herkules 3 D ještě kvalitní. 0 procent ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne som si našiel čas aj na poriadnu sračku a bolo to s čistým zámerom. Jednotku som síce nevidel, ale myslím, že v tomto prípade to ani nie je potreba. Tento film je klasika. Všetko je tu zle a nič nefunguje. Dej, scenár, námet, kamera, réžia, hudba a samozrejme herci sú katastrofálni, aj keď Voight ma celkom pobavil, ale aj tak nechápem prečo bere takéto ponuky. Je to film čisto pre fakt malé decká, ktorím sa to asi páči, ale ako filmarina je to katastrofa. Niekedy je dobré si pozrieť takýto odpad, aspoň viem čoho všetkého je filmové ,,umenie,, schopné. Asi som macher, že som to dodíval až do konca a škoda, že odpady nedávam inak by som ho tomuto individu s radosťou naparil. 15% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Posledný film režiséra Boba Clarka pred jeho smrteľnou autonehodou, ktorá sa stala v apríli 2007. (matt6)
  • Film byl nominován na několik Zlatých malin. Nominace získal v kategoriích nejhorší režisér, film, scénář a herec ve vedlejší roli (Jon Voight). (Siriuss)

Reklama

Reklama