Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

Fujara777 

všechny recenze uživatele

Drvivú väčšinu rozostrených záberov, spomalených záberov ako aj tých, kde chalani skáču a skáče s nimi i kamera som nepochopil, reps. sa mi ani nepáčia. Ani nemám s čím porovnávať, koncertné DVD som videl iba od slovenských No Name. Skrátka, myslím si, že sa to dalo nafilmovať, či zostrihať lepšie. Zas aby som len nekritizoval, tak sa mi páčia prestrihy s tými prípravami na vystúpenie. Neviem, možno to je bežné, ale No Name to nemali. Ale aj tak, veď oni hrajú skladby z albumu Meteora! To je taký nášup! ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina mojich rovesníkov, aj ja som miloval v detstve Linkin Park a vlastne ich milujem doteraz, až na ten omyl s Jay-z-im. Live in Texas je perfektný koncert, dynamický a plný energie, ako väčšina ich albumov- hlavne meteora, kráľ albumov. PS: Ak ešte niekto niekedy povie Linkink Park, tak ho zastrelím vzduchovkou :D // Odporúčam: Papercut, Pushing Me Away,One Step Closer, A Place For My Head a potom tie ostatné...9/10 ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Chtělo to dostat na ČSFD nějakou modernu. Kapela Linkin Park jenž vznikla v malinkým studiu v bytě Mika Shinody přivedla takzvanou elektronickou podobu metalu podtrženou rapem a jasně srozumitelnou především pro hodně mladé lidi. Styl který se často nazývá nu-metal (má vyjadřovat energii a nové nápady) tak začal znít ze všech rádií a televizních hudebních pořadů. V roce 2000 pak vyšlo album Hybrid Theory, které znamenalo průlom na metalové scéně. Kapela se okamžitě dostala do top žebříčků hitparád a u teenagerů se zařadila mezi nejoblíbenější. V roce 2002 pak vyšlo album remixů Reanimation a navnadilo tak fanoušky na další řadovou desku jenž byla vydána o rok později pod názvem Meteora. Logicky musel přijít takzvaný živák, jenž si kapela přichystala na tentýž rok. Dostal název Live In Texas a krom audio podoby se dostal také na DVD. Kapela už se koncertovat naučila a předvedla docela napumpované a akční vystoupení, umně nasnímané a sestříhané. Jenže k naprosté dokonalosti (v mezích kam lze kapelu zařadit) ještě krůček chybí. Málo písniček, poměrně krátká doba. Chester a Mike umí líp, dokazují to jejich klipy. Proto škoda, že si nedali trocha víc prostoru tohle do puntíku dokázat. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Staří dobří Linkin Park !!! Chester ještě s nádechem punku. Mike,Brad a Rob ještě velcí skejťáci. Phoenix jako namakanej plešoun s baskytarou v ruce. Jen u Joea mi příjde že se do dneška nezměnil... Od začátku do konce je to super show s těmi nejlepšími starými songy !!! Jako fanoušek téhle squadry super hudebníků a super lidí nemůžu dát jinak než 5* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Linkin Park, Linkini, Lpčka a dalších x přezdívek pro tuhle boží kapelku, která vznikla v roce 1996 a doteď se poslouchá více než dost. Live in Texas má skutečně pestrý a velmi povedený seznam skladeb a fanoušek by těžko mohl nějaké skladby vyčítat. Koncert vybíral z dvou studiových alb Hybrid Theory a Meteora. A vybral skutečně pestré kousky. To bylo k té lepší stránce. K té horší pouze to, že prostřihy jsou příliš rychlé a někdy zbytečné. Dále jsou tam ukázky ze zákulisí, které bych předněji uvítal do nějakého videa "Making of" nebo "Behind LP". A taky, že nějaké záběry jsou nejen zbytečné, ale dokonce špatné či příliš rozmazané. Koncert vcelku působí skvěle, bohužel občas jako skutečně dvd kapely a ne koncert jako takový. Oblíbené skladby : Numb, From The Inside, In The End, Crawling a Place For My Head. ( 91 procent ) ()

Zajímavosti (4)

  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)
  • Linkin Park: Live in Texas je první oficiálně vydaný záznam koncertu kapely. (navabaca)
  • Záznam koncertu byl 18. listopadu 2003 vydán jako CD/DVD, přičemž DVD obsahuje 17 skladeb, zatímco CD pouze 12. Rozdíl je také v seřazení skladeb. (navabaca)

Reklama

Reklama