Reklama

Reklama

Dog Star Man: Part III

Krátkometrážní / Drama
USA, 1964, 11 min

Režie:

Stan Brakhage

Kamera:

Stan Brakhage

Hrají:

Stan Brakhage

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Platí to isté, čo som napísal k prvému filmu a čo platí pre druhý film. Tento diel sa mi páčil asi najviac, ako umeleckému experimentu by som mu dal vyššie hodnotenie, ako filmu nemôžem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sexuálna časť, plná ,,nechutných,, záberov na živý ľudský organizmus. Chuťovka pre všetkých ´´Iných´´. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady už to začíná být hodně divoké! Že by muž z předchozích částí vzpomínal na jeden - anebo více? - svých sexuálních zážitků? No, rozhodně si to užíval se vším všudy a hodně zblízka. Popravdě mě ale spíše napadlo, že před těmi jak více padesáti lety musel být střih a finální kompozice mnohem větší zábava, než dnes, kdy si podobné triky udělá skoro každý na PC. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5   Dynamická časť venovaná ženskému telu. "Dej" by sa dal zhrnúť asi takto: Ľudské tkanivo, bijúce srdce, nahé ženské telo, prsník strieka mlieko, opäť sex. ()

thanks 

všechny recenze uživatele

Část třetí je označovaná jako „sexual dreaming“, skládá se z jakýchsi 3 svitků – On, Ona, Srdce, ve kterých obrazy muže a ženy přecházejí v sebe navzájem. Nakonec se stane mužské a ženské stává navzájem odděleným a obojí může být konečně pospolu. Pokud jste si všimli na konci partu 1, zastaveného tlukotu srdce, zde se tlukot znovu obnoví. ()

Reklama

Reklama