Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ona je drsná policistka bez slitování, on dobrosrdečný učitel, který jen pronásledoval zloděje ukradené dámské kabelky. Na policejní stanici ale skončil on. A právě na základě těchto událostí vznikne životní pouto dvou mladých lidí, kterým život zrovna dvakrát nepřeje. Jak se dá vypořádat s nepřízní osudu? A vyplatí se vůbec bojovat? Režisér Jae-young Kwak (My Sassy Girl, The Classic) i do třetice originálním způsobem obohacuje vody romantického filmu. (numi)

(více)

Recenze (90)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Windstruck by se klidně mohl jmenovat My Sassy Girl 2, už od prvních minut je Kwakův rukopis jasně zřetelný. První polovina se svému předchůdci zcela vyrovná, je veselá, hravá a hlavní hrdinka je snad ještě více "sassy". Bohužel ale z druhé půlky jsem trochu rozpačitý, především nepovažuji za dobrý nápad montovat do příběhu nadpřirozené prvky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér mojí nejoblíbenější romantiky "My Sassy Girl" nám představuje další kousek šikovně kombinující romantiku, komedii i drama. Na začátek poznamenám, že "My Sassy Girl" opět nepřekonána ale na druhou stranu se jedná o další vydařenou romantiku korejské produkce, která však po první polovině začne hodně ztrácet tempo a ony dramatické části mě nedokázali dojmout natolik, jak režisér s největší pravděpodobností zamýšlel. Po celou dobu my ve filmu chybělo lepší vykreslení postav a jejich emocí. ()

Reklama

keddy79 

všechny recenze uživatele

Nádnerný film! Podobně jako v My Sassy Girl se zde sebevědomá, trochu střelená slečna, co pro ránu nejde daleko, za poněkud zvláštních okolností potká s ťunťou, sek kterým prožívá ty nejkrásnější dny svého života. Po tomto "úvodu" se ale Windstruck vydává trochu jiným směrem. Kombinace "těžké" jihokorejské romantiky, milý vtip, trochu té akce, vynikající hudba a Ji-hyeon Jeon to je to pravé pro mně. Tento snímek má spoustu slabých scén, zasáhl mne přesně na tom pravém místě. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Esenciálna zbierka všetkých kórejských klišé. Hlúpe postavy konajú hlúpe činy. Hlúpe gestá, neznesiteľná detinskosť v chovaní. "Nae Meori Sogui Jiugae" je len jedno a ostatným kórejským filmom sa nedarí k nemu emocionálne ani len vzdialene priblížiť. Niekedy mám tej ich kinematografie už vážne plné zuby. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

prva hodina je obrovskym zanrovym preslapom. film sa hra na akusi podivnu komediu, ktora nie je vobec vtipna, prave naopak, plna trapnych nelogickych scen, zvlastnych vyusteni a ku vsetkemu este plna divneho hereckeho skrekotu. za co potom davam tri hviezdicky? za poslednu polhodinu, ktora zacne fantasticky gradovat a z komedie mame zrazu velmi silnu dramaticku romantiku. skoda premrhanej prvej polovice. a ozaj chvalim hudobnu zlozku, ta mi isla pod kozu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Hudební stopu nahrála pražská filharmonie pod vedením dirigenta Stanislava Vavřínka. (Vavča)

Reklama

Reklama