Reklama

Reklama

Bad Karma

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 1991, 36 min

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní uchylárna která má parádní masky, naprosto ujetej a debilní příběh, a parádní gore. Sice je pravda že to gore je vidět hodně špatně a je tam i vidět že je to umělé ale mě to docela oslovilo kluci měly talent, jen škoda že ten příběh se divně táhne nejdříve nějaká party na zahradě pak nikde jinde, a celý to moc nedává smysl. Herci byly špatní ale ten co hrál toho hlavního pošuka mě několikrát dostal do kolen. Je to amatérská blbost ale potěšila mě dost. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Amatérská nízkorozpočtová krátkometrážní ujetost s hodně laciným gore, který se ale film nesnaží maskovat ba naopak si na něm spíš zakládá. O chlup zábavnější a ujetější než Drillbit. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Čo je horšie než jehovisti? Snáď len banda vraždiacich hinduistov čo sa menia na monštrá. Keď hlavnému hrdinovi vyvraždia rodinu a kamarátov, pomôcť mu dokáže len šialený rocker a jeho banda zo sado-maso klubu. O atrakcie typu motorová píla v riti nebude núdza. Jeden zo šialencov sa potom premení na papundeklovú obludu čo vyzerá ako zubatý bacil a nakoniec dorazí aj partia psychopatických buranov. Výsledkom je dokonalý chaos, stopercentne amatérsky ale veľmi zábavný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela by mne zajímalo, na čem všem frčeli účinkující, protože jen zhulení rozhodně nebyli. Tenhle britský snímek je totální „píčovina“, ale pravdou je, že jsem se místy neskutečně bavil. Především při počátečním masakru, protože jak minuty ubíhaly (a že ke konci běžely sakra pomalu) jsem začal být mírně znechucený. Všeho moc škodí a tohle si zasloužilo být tak o deset- patnáct minut kratší. Jinak ovšem uchylárna největšího zrna – to bez debat, doporučovat ale nebude, podobná podívaná vážně není pro každého. 50% ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Muhehehehehe, úlet. Podle názvu i děje je tenhle amatérskej splatter nízkorozpočťák evidentně inspirovanej Bad Taste. Tady nás zaskočí pošahaní vesmírní kršňáci, kteří se rozhodnou vyhladit jednu narozeninovou party a posléze barák, kde se odehrává spousta perverzních sexuálních radovánek. Herci co zahráli kršnáky z toho měli srandu docela velkou, takhle mongoloidní hlasy a dementní hlášky, to se jen tak neslyší, hehehee :-) . Jakmile dojde na splatter masakry tak všude cáká umělá krev, lítají střeva, hlavy, ruce, péra, mozky a já nevim co ještě. Někteří kršnáci po zasažení začnou mutovat do podoby náležitě zubatejch potvor, který koušou všechno kolem sebe. No a máte dost, když se najednou zjeví druhy mongoloidní komando vidláků, ktery jde kršňáky zlikvidovat. Uff. Celkově docela nenáročná sranda, i když technicky na low budget docela dost fajn provedená, něco ve stylu (vedle zmiňovanýho Bad Taste) amatérskejch kraťasů Staplerfahrer Klaus a Le Bagman - Profession: Meurtrier, s tím že tady máte navíc ještě pár gumovejch zmutovanejch potvor :-) . ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama