Reklama

Reklama

Outfoxed: Rupert Murdoch's War on Journalism

Recenze (4)

Othello 

všechny recenze uživatele

Pokud jmenovitě napadám prostředky, které Fox využívá pro manipulaci s divákem, měl bych si dávat setsakramentsky pozor, abych v dokumentu, který se tomu věnuje nevyužíval ty samé (zejména podkresová hudba, výběr hostů, ...). Samozřejmě mě můžete odpálkovat tím, že navzdory svému názvu dokument nemusí být objektivní (kterej přijmu), ale i tak bych z hlediska tvůrce tím pádem očekával, že se zaměří inteligentnějšími prostředky na inteligentnějšího diváka. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Male nahlednuti do mechanismu, kterymi se v republikanske strane naklonenem Foxu ukazuje "pravda", a ktere se pouzivaji k manipulovani s verejnym minenim. Takhle se u divaku vytvari souhlas a nazory. Obzvlast pekne je tu vykreslen politicky komentator, moderator a foxovsky hlasny trouba Bill O´Reilly - jako agresivni fasoun, jehoz neoblibenejsi vetou smerem k hostum s jinym nez konzervativne republikanskym nazorem je "Shut Up!". ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Výborná sonda do reality amerických médií, obzvláště pak "fair and balanced" Fox TV. :) Není určeno neokonzervativcům a podobným kreaturám. Pokud jste však "left-wing liberal, secular-progressive, homosexual nebo colored" (všechno myšleno Foxem jako urážky), jak by řekl Bill O'Reilly, je Oufoxed právě pro vás. ()

Reklama

Reklama