Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 149)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Pakliže někdo srovnává Šestý smysl a Ti druzí, pak je to srovnání liché. Ti druzí jsou v tomto souboji totiž Ti první. Amenábar totiž vytvořil skutečně hutnou atmosféru s opravdu překvapivým koncem. Závěrečných dvacet minut je tak lahůdkou pro filmové fajnšmekry toho nejtěžšího kalibru. A nesouhlasím s tím, že příprava na finále byla pomalá. Herecky mne zaskočily dětští představitelé i samotná Nicole Kidman. Její křik mi způsoboval opravdové mrazení zad, čímž nemyslím žádné frázovité přirovnání, ale skutečný stav věci. Tleskám! ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevím co napsat, protože se ještě vzpamatovávám z právě skončené projekce Těch druhých. Jedná se o skvěle vypointovaný snímek, s dokonalou atmosférou a přesvědčivě hrající Nicole Kidman, v roli milující matky. A bez krve. Film se mi po celou dobu stopáže líbil, byl napínavý a zajímavý, avšak první pointa, která přišla po otočení fotografie nalezené na zemi, snímek ještě povýšila a to jsem netušil, že nás čeká ještě druhá. Že se jedná pouze o jakýsi šokový mezistupeň a to pravé rozuzlení si pro nás tvůrci nechali až na samotný závěr. Ten mě totiž poslal do kolen. Zřejmě režisér myslel na divákovo duševní zdraví a nechtěl jej omráčit jednou ranou. Dokonalost, skvělá práce, úžasná duchařina - nemám dalších slov a ještě vše vydýchávám. A dlouho budu. Takhle má vypadat horor, takhle má vypadat filmový zážitek. Po Shyamalanově Vesnici další trošku opomíjená senzace. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Amenábarův horůrek bez vražd a bez násilí se solidní temnou atmosférou. Žena žije bez manžela v obrovském domě v temnotě se závěsy se svými dvěmi fotosenzitivními dětmi. Výborný výkon Nicol Kidman, to určitě, a taky Alakiny Mann, která za filmovou roli dcery Anne dostala nominaci hned na tři filmové ceny. Na Šestý smysl, ke kterému je snímek Ti druzí přirovnáván, však nemá ani omylem. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Vu494-Dr5po ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Vynikající, velmi napínavý a překvapivý thriller s hororovými prvky. Fantastická kamera s bezchybnou režií dokáží navodit atmosféru několikanásobně tíživější, než hektolitry krve. Pokud bych mohl přirovnat, pak snad k Šestému smyslu, ale váhy na straně "The Others" ! Nejen kvůli výborné Nicole Kidman. Rozhodně si nenechte ujít ! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle me hodne mile prekvapilo. Film si drzi vybornou atmosferu uz od prvniho zaberu, kdy Kidman vykrikne. Herci jsou paradni, hlavne Nicole je fakt vyborna, ale i ostatni jsou nadprumerny. Az do konce to vypada, ze film nebude, co se tyce originality, necim vyjimecnym, ale pak pride zaverecna fakt necekana pointa, ktera celej film postavi na hlavu a film tak ziska dost na originalite, protoze nic podobneho tu jeste nebylo. Sice jsem cekal, ze nekdo mrtvej je, ale to co mi reziser predlozil jsem fakt necekal. Po celou dobu ma film hodne slusne tempo a i kdyz se odehrava na vcelku malym prostoru tak nenudi a je fakt napinavej. Chtel jsem dat 4*, ale tohle je po dlouhe dobe fakt poradnej horor, takze tu 1* pridam. Dalsi dukaz toho, ze nikde nemusi litat nejaky zrudy, aby byl film strasidelnej. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Tom Cruise se na filmu podílel jako producent. Šlo o poslední spolupráci mezi ním a Nicole Kidman před jejich rozvodem. Ten se uskutečnil ve stejném týdnu, v jakém měli Ti druzí světovou premiéru. (don corleone)
  • Film začíná tak, že Grace (Nicole Kidman) čte dětem pohádku a slyšíme její hlas, jak říká: "...sedíte pohodlně? Tak tedy začnu." Těmito slovy začínal rozhlasový program rádia BBC pro děti "Listen with Mother" ("Poslouchejte s mámou"), který byl vysílán mezi 16. lednem 1950 a 10. zářím 1982. Úvodní znělka začínala slovy: "Tak děti, sedíte pohodlně? Tak tedy začnu." (HappySmile)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama