Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi byli Carol a Jack šťastný manželský pár. Byli zamilovaní a hrdí na své dvě děti, dceru Tess a mladšího syna Willa. Potom se však zdánlivě nevinná hra změnila v děsivé rodinné trauma, když Jack svou dospívající dceru sexuálně zneužil. Navždy tak dívku psychicky poznamenal, jeho vztah s Carol se rozpadl, děti ztratily pocit bezpečí poskytovaný rodinou. O rok později se Jack pokouší k rodině vrátit a napravit co sám zničil. Traumatizovaná rodina se snaží o usmíření, to se však zdá mnohem obtížnější než si kdokoli z nich dokázal představit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to ťažké pokúsiť sa nekritizovať film, ako je tento, ktorý sa zaoberá problémom otca, ktorý obťažuje svoju dcéru. Jedna z najstrašnejších vecí, akú môže muž svojmu dieťaťu urobiť. Aby toho nebolo málo, ukázalo sa, že vinný otec (Robert Urich) a trpiaca matka (Meredith Baxter) boli obeťami týrania ako mladí ľudia.Napriek téme je to však zlý film. Urich a Baxter sú vo svojich úlohách nepresvedčivý. 3/10 ()

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo drama, ale sci-fi. Nechápu, jak někdo mohl napsat tak nesmyslný scénář a ještě mít tu odvahu ho zrežírovat. Jednu dávám Robertu Urichovi...ulislého prasáka zahrál fakt dobře. "Pokud vím, stalo se to třikrát...kolikrát by jste to ještě dělali, kdybych vás nepřistihla, co?" ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama