Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film, ze kterého vás bude opravdu mrazit! Sportovní potápěči se po nehodě ocitají sami uprostřed moře. Po několika hodinách zahlédnou obchodní loď a doplavou k ní. Smrti tak ale možná neunikli... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

Beriem to ako vtip. Síce hodne nepodarený vtip, ale stále vtip... Čo malo byť pointou tohoto braku naozaj netuším. Možno je chyba vo mne a je to biják Best of the best, a mne hlupákovi to nedochádza. Ale o čom má táto stupidita pojednávať mi asi zostane cudzie až do konca mojich dní. Veď v tomto filme je na desiatky nedostatkov. Možno je to dokonca jeden nedostatok ako celok. To mi je však NAOZAJ jedno. Len mi ku..va povedzte o čom to ma do riti pojednávať ?!!! ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Filmec z řady divných, žánrově podivný, pač mě to přišlo jako thriller smíchaný s jinými žánry. Začátek sliboval dobrou podívanou, ale po 30 minutách se film dostal jaksi pryč do mezinárodních vod:O) Takže spadl do průměru a ke konci až podprůměr...Atmosféra byla slušivá ze začátku, ale stejně jako film měla klesavou tendenci a na konci sem se nudil, zíval, a trochu se i smál a pak mi bylo špatně z toho už, pač jsem dostal mořskou nemoc...Takže v součtu to dá 40% a tedy 2 hvězdy... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmy, které se odehrávají na širém moři a diváka okouzlí především svou psychologickou hrou, kdy si atmosféra hraje s vaší myslí mám velice rád, ale tady jsem se toho dočkal opravdu jen ve velmi malé míře. Loď smrti patří do lehkého podprůměru především díky docela lacinému a nepříliš originálnímu scénáři, ve kterém lze najít spoustu chyb a trhlin. Jako celek totiž film rozhodně divákovi nenabídne žádnou extra velkou porci zábavy, akce a už vůbec ne excelentní herecké galapředstavení. Největším problémem je zde totiž spousta žánrového klišé, šablonovité a především hodně stupidní chování většiny postav, které místy dosahuje opravdu velké dávky totální debility. Ovšem lhal bych, kdybych řekl, že jsem se při jeho sledování nudil k smrti. Loď smrti je hodně nevyrovnaným filmem, ve kterém se dá sice nalézt několik světlejších momentů a scén, jenž stojí za vaší pozornost, ale jinak jde o podprůměrnou záležitost. Navíc podle mě trvá tenhle film zbytečně moc dlouho a obsahuje spoustu zbytečností a stupidních prvků, které totálně shodili jeho celkový kredit. Samotný trailer je rozhodně lepší nežli celý film. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 2.6.2007 --- Tak tento film je - nenapadá ma iné slovo - podivný. Ak ho aj niekto z tu prítomných užívateľov uzrie, netipujem, že mu dá viac než 3hviezdičky. Je to horor ? Thriller ? Žánrový odpad ? Či dokonca paródia ? Každopádne, až na uletený záver, nemám filmu čo vytknúť. Skupinka nedobrovoľných stroskotancov sa "šťastnou" náhodou dostane na loď, z ktorej chvíľu pred ich nalodením nejaké temné postavy zhodili čerstvo zarezanú mŕtvolu. Z ďalšieho vývoja udalostí spomeniem iba to, že režisér nemá rozpaky nechať zomrieť kohokoľvek z hlavných protagonistov, bez toho aby sa ohliadal na žánrové kánony a charaktery jednotlivých postáv sú tiež veľmi zaujímavé. No a ... pozor na klietku ! :-) (22.12.2005) Rád by som sa poďakoval neznámemu redaktorovi týždeníka EUROTELEVÍZIA, ktorý v noticke k tomuto filmu - takmer doslovne - citoval vetu z môjho komentára (´Skupinka nedobrovoľných stroskotancov sa "šťastnou" náhodou dostane na loď, z ktorej chvíľu pred ich nalodením temné postavy zhodili mŕtvolu.´) :-) Mojich anonymných 15 minút slávy práve uplynulo. (31.5.2007) ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Čudný horror,ale nie moc dobrý,nie preto že je čudný,ale je slabý,celkovo.Dosť nudný príbeh s celou kopou nezmyselnosti,nič tam nie je zaujímavé,výkony hercov nestoja za nič.Nemá žiadne posolstvo a hlavne nemá čo povedať.Je tam aj niečo odkopírované z filmu Ghost Ship,ktorý bol ale oproti tomuto výborný.Pozor:Nemýliť si z filmom podobného názvu z roku 2008,ktorý ale je z Argentíny. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama