Reklama

Reklama

Greatest Flix

(TV film)
všechny plakáty
Hudební
Velká Británie, 1981, 60 min

Obsahy(1)

Výběr videoklipů kapely Queen do roku 1981:  Killer Queen (Photo Montage)
Bohemian Rhapsody
You're My Best Friend
Somebody To Love
Tie Your Mother Down
We Are The Champions
We Will Rock You (Slow)
We Will Rock You (Fast)
Spread Your Wings
Bicycle Race
Fat Bottomed Girls
Don't Stop Me Now
Love Of My Life (Live)
Crazy Little Thing Called Love
Save Me
Play The Game
Another One Bites The Dust
Flash (Kryton)

(více)

Recenze (5)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Legenda. Škoda, že Freddie musel zemřít tak mladý. Tyto videoklipy mám na VHS a viděl jsem je zatím jen jednou, ale v nejbližší době si to chci pustit znovu. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Výber z toho najlepšieho, čo Queen vydali do roku 1981. Ja, ako dlhoročný fanúšik, nemôžem hodnotiť inak ako na plný počet. Z 18 skladieb sú iba 3, ktoré sa mi javia mierne slabšími (t.j. na 4 hviezdičky).     Poradie videoklipov (s mojimi hodnoteniami):     1. Killer Queen (Photo Montage): 5*     2. Bohemian Rhapsody: 5*     3. You're My Best Friend: 5*     4. Somebody To Love: 5*     5. Tie Your Mother Down: 4*     6. We Are The Champions: 5*     7. We Will Rock You (Slow): 4,5*     8. We Will Rock You (Fast): 5*     9. Spread Your Wings: 5*     10. Bicycle Race: 5*     11. Fat Bottomed Girls: 4*     12. Don't Stop Me Now: 5*     13. Love Of My Life (Live): 5*     14. Crazy Little Thing Called Love: 5*     15. Save Me: 4,5*     16. Play The Game: 5*      17. Another One Bites The Dust: 5*      18. Flash: 4*     Bonusy:     1. Keep Yourself Alive: 4*     2. Liar: 4,5*     3. Killer Queen: 5*     4. Now I'm Here: 4* ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Komentář č. 900 asi bude stručný:). Tady asi nejde jinak než za plný počet. Je jen je trochu škoda, že to nevzniklo v době dnešních technických možností. ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Zlaté časy VHS-ky, kdy jsme tyhle klipy a hlavně písničky Queen hltali pořád dokolečka. Dneska mě první část klipografie Queen moc nebaví, ono je to vlastně pořád to samé dokolečka (kapela hraje na pódiu), ale nostalgie je potvora a kdybych ještě zprovoznil staré video, dokázal ho zapojit do televize a videokazeta ještě nebyla úplně popraskaná, asi bych se občas nechal unést a tuhle sbírku si přehrál. Ale vzhledem k tomu, že všechny tři výše uvedené technické požadavky jsou už asi neřešitelné a z DVD-čka by to nebylo ono, zůstane u vzpomínek. Že to ale tenkrát byly časy! ()

Reklama

Reklama