Reklama

Reklama

Queen: Greatest Flix I & II

všechny plakáty

Dokumentární film o nejslavnější skupině 70. let, jež dobyla svět svými skvělými písněmi. Dokument je složen ze dvou dílů, jež obsahují spoustu klipů, zajímavostí a hudby (janek85)

Recenze (8)

woody 

všechny recenze uživatele

Skoro 3 hodiny těch nej videoklipů skupiny Queen.Začíná to bohémskou rapsodií přes Flashe, Radio Ga Ga až po The show must go on.Tedy zde najdete to nejlepší co hudba 20. století vyprodukovala.Trošku mi zde chyběla odpověď na bulvár Scandal ale to se dá přejít.Mé nejoblíbenější jsou vlaková Breakthru, šílená I´m going slightly mad a jeden z nejlepších videoklipů co kdy vznikl Innuendo.Samostatnou kapitolkou je originální The Miracle, kde první polovinu hrají Queeny děti a pak se k nim přidají i ti praví.Jediné negativum: chybí poslední Freddieho práce These Are The Days Of Our Lives! Povinost pro každého fandu kvalitního rocku a každého režiséra dnešních sračkových MTV-ckých rockofunkovohiphoppopvých cool klipům...A všem co něco takového poslouchají! ()

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument, opravdu výborně udělaný. Myslím, že i kdybych před jeho shlédnutím Queeny neznala, okamžitě bych si je pak oblíbila. :-) Díky tomuto dokumentu jsem svou velmi oblíbenou kapelu poznala i z dalších stran, např. jako tvůrce skvělých klipů; Freddie Mercury měl opravdu vyjímečný i výtvarný talent. A vůbec - byla to partička fakt správných chlapů. :-) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Výber z toho najlepšieho, čo Queen vydali od roku 1973 do roku 1991. Ja, ako dlhoročný fanúšik, nemôžem hodnotiť inak ako na plný počet. Z 34 skladieb je iba 7, ktoré sa mi javia mierne slabšími (t.j. na 4 hviezdičky). Viac potom v komentároch ku Greatest Flix a Greatest Flix II. ()

Reklama

Reklama