Reklama

Reklama

Queen: Greatest Video Hits Volume Two

(video kompilace)
všechny plakáty

Stejně jako Volume One, i tento film je poskládán z klipů kapely Queen. Ale narozdíl od Volume One jsou to novější klipy k písničkám vydávaných na albech v průběhu let 1982-1989. (BubaGump)

Recenze (9)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Druhá kolekce videoklipů legendární skupiny Queen. Co k tomu dodat. Stejně jako v případě jedničky mě trošku mrzí absence anglických titulků a částečný ořez. Jinak je to ale nářez. A propós - přítelkyně byla z menu docela vyděšena, byť já osobně ho považuji za vskutku zdařilé. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější klipy: Who Wants to Live Forever, Breakthru, I Want to Break Free (:D), The Miracle. Velmi mi zde chybí geniální písně Innuendo a The Show Must Go On! ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Ač mám Queeny opravdu rád, ten příklon k popu v průběhu 80.let jim nemůžu odpustit (Radio Ga Ga nemůžu ani slyšet). Naštěstí později to napravili (A Kind Of Magic, Innuendo). Ovšem naživo to je jiná. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tyto novější klipy vypadají už lépe než na prvnim dílu. Přesto je hodnocení stejné neboť více než pět hvězd ´´darovat´´ nelze:-) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Výber z toho najlepšieho, čo Queen vydali od roku 1982 do roku 1991. Ja, ako dlhoročný fanúšik, nemôžem hodnotiť inak ako na plný počet. Zo 17 je asi 6 skladieb , ktoré sa mi javia mierne slabšími (t.j. na 4 hviezdičky). Nerozumiem jednej, priam tragickej veci. Prečo preboha boli oproti Greatest Flix 2 vyradené 4 skladby z albumu "Innuendo" ("Innuendo", "Headlong", "I'm Going Slightly Mad", "The Show Must Go On)"? To je obrovská škoda, minimálne 3 z nich sú geniálne. Ako malá náplasť namiesto nich pribudlo 5 iných skladieb, z ktorých ma veľmi potešila "Princes of the Universe".     Poradie videoklipov (s mojimi hodnoteniami):     1. A Kind of Magic: 4,5*     2. I Want It All: 4,5*     3. Radio Ga Ga: 5*    4. I Want to Break Free: 5*     5. Breakthru: 4,5*     6. Under Pressure: 4,5*     7. Scandall: 3,5*     8. Who Wants to Live Forever: 5*     9. The Miracle: 5*     10. It's a Hard Life: 5*     11. The Invisible Man: 4,5*     12. Las Palabras de Amor: 3,5*     13. Friends Will Be Friends: 5*     14. Body Language: 3,5*     15. Hammer to Fall: 3,5*     16. Princes of the Universe: 5*     17. One Vision: 4,5*     Bonusy (Disk 2):     1. Back Chat: 3*     2. Calling All Girls: 3,5*     3. Staying Power: 3,5* ()

Reklama

Reklama