Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Stephan Luca pátral po příčině smrti kolegy jeho strýce. Pátrání ho přivedlo k Božímu oku a do Arménie k Noemově arše. Co bylo skutečně na Noemové Lodi? Zvířata? Nebo něco nepředstavitelného. Něco, co může přinést smrt každému, kdo se snaží najít odpověď? Zděšený smrtí svého kolegy, expert-profesor Sorrensen posílá svého synovce Roberta pátrat po pravdě. Jenže zabijáci ho očekávají a Robert, kterému se sotva podaří utéct s fotografií Madony a prastarým arménským textem, teď musí najít Sorensenova arménského studenta, kterému má pomoct dešifrovat text.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Pokud od toho nic nečekáte, myslím si, že na večerní pokoukání to stačí. Děj sice viděný už milionkrát jinde, ale i tak se to dalo. Němcům se podařilo strafit se do mého vkusu, což se o některých amerických filmech říci nedá. ()

DJ Laky 

všechny recenze uživatele

Tv film, který podle mě nebyl tak špatnej. Viděno 6.3. 2012 na Barandově. Děj byl jednoduchej, dávám za film 70%. ()

Reklama

blezg odpad!

všechny recenze uživatele

Typický zlatokopsko-hrobkyvykrádající krvák s vytuněnou historií, kterej si svojí větev podřízne sám. Indiana Jones bez vtipu a nadsázky?... to bude asi nějakej odpad... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Všechny prachy se rozházely za cestování a nezbylo na scénář, že? Všiml jsem si. Ono nejde donekonečna vysvětlovat nepochopitelné a nelogické chování postav větami typu "znám lidi, kteří znají lidi..." To, co bych u pohádky pro děti překousnul, sráží tenhle uskákaný epos na kolena, třebaže jde o televizní záležitost. Tobi Baumann asi nebude tím, kdo přišel s domněnkou, že současný německý film je ve formě... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý dobrodružný film na sobotní odpoledne strávené ve společnosti televize. Vyšší ambice si to neklade, ale když se spokojíte s tímhle, tak se budete docela dobře bavit. 2+ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo nejen v Německu, ale i v Istanbulu, Kapadocii a Itálii, a to do 15. dubna 2010 do 18. června 2010. (..Lucas..)
  • Původní název filmu byl Das Vermächtnis der Arche, což lze přeložit jako Odkaz archy. (..Lucas..)

Reklama

Reklama