Reklama

Reklama

VOD (1)

Sympatická mladá žena Helen Baring a její neméně sympatický manžel Jackson se krátce po svatbě rozhodnou, že stráví Vánoce na ranči v Kentucky, kde žije Jacksonova matka Martha. Mají pro ni báječnou novinu, protože Helen je těhotná. Oba doufají, že nastávající babička bude mít radost. Jenže skutečnost je poněkud jiná. Martha je totiž posedlá představou, že Helen je její sokyně, která se ji snaží oloupit o Jacksona. Milovala ho vždy až nezdravě silnou a nekritickou mateřskou láskou. Její posedlost navíc posiluje skutečnost, že její kdysi tak poslušný a hodný syn stojí nyní na straně své manželky. A tak Helen nečekají pohádkové Vánoce, ale děsivá noční můra, protože Martha je odhodlána udělat cokoli, aby se Helen zbavila. Třeba ji i zabít. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nikdo neopustí Marthu !!" Celý tenhle ve své naivitě a hlouposti nedůsledný filmeček, jehož finále vyznívá úplně směšně, prozrazujíc tvůrčí bezradnost, Jonathana Darbyho paradoxně z kanálu pozdvihá skvělá Jessica Lange, té Zlaté malině navzdory, protože ona v tom je skutečně nevinně, když se vším tím patosem dodává své psychopatce velmi skutečný a živý rozměr.. Nicméně podobně idiotskou postavu, jakou si zde zahrál Johnathon Schaech aka Jackson Baring, aby jeden skutečně pohledal !! To se hned tak nevidí !! ;) ()

vinceC 

všechny recenze uživatele

Příběh o žárlivé matce, která si chrání svého synáčka a je proto ochotná udělat všechno. Gwyn jako hlavní hrdinka otěhotní a hned je svatba, po které se přestěhují z New Yorku na statek k matce. Tam Gwyn psychicky mučí a vše vyvrcholí porodem doma, kdy se jí pokusí matka po porodu neúspěšně zavraždit (sama ztratila dítě). Následuje závěrečná scéna, kde Gwyn odhalí před synem matky a svým manželem všechny její špatnosti - zabila otce, ačkoli on si celou dobu myslí, že to byl on. Měla milene ona a ne jeho otec, atp. A tak spolu odchází zpět do New Yorku. Není to nic světoborného, ale myslím, že se na to dá koukat. A slečny? Kdo by chtěl takovu tchýni...... ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Takové pěkné domácí psycho...a výkon té svině Langeové je ještě umocněn příznačně hnusným dabingem, ani nevím v podání koho. Jde z toho po těle fakt nepříjemný pocit, když si člověk uvědomí, jak může někdo v rámci svého fanatismu dojít tak daleko, jako místní paní tchýně se skříní narvanou kostlivci k prasknutí................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Takový naprosto průměrný film, u kterého jsem vydržel do konce, který mě ničím neurazil a navíc mě dokázal napínat a dokonce i pobavit. Zajímaly by mě jen dvě věci, jak ta Jessica (zákeřná tchyně) stihla vypucovat krví tak zaneřáděnou postel během tak krátké chvilky a k čemu patří popis filmu - já si totiž žádné soutěže krásy ani korunky nevšiml (distributor to zřejmě popletl, protože tohle není jediný server, kde se tento nesmyslný popis objevil)... :-D ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jako jo, ale chvílema jako dost nee. Herecký výkony žen na jedničku. hlavně teda total šílená tchýně si to hezky střihla. Její snacha (Iron Manova holka) taky fajn, i když už né tolik. No, ale postava toho synáčka/manžela? Tak to je největší průser tohodle filmu. Celou dobu si ničeho nevšimnout, že je jeho matka šílená až na půdu, až na konci se konečně odmamánkoval a postavil se proti ní... Moc reálnýho v tom jako není. Ale v tu chvíli, kdž to dávali sem ani jednou neusnul, takže jako zas taková stupidita to nebyla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Helen (Gwyneth Paltrow) ukazuje Alici (Nina Foch) fotografii, je fotografie vzhůru nohama. V dalším záberu je ale již správně. (..Lucas..)
  • Film byl dokončen již roku 1996, ale na DVD byl uveden až o dva roky později. (..Lucas..)

Reklama

Reklama