Reklama

Reklama

Dark Secrets: Inside Bohemian Grove

všechny plakáty
USA, 2000, 123 min

Režie:

Alex Jones

Hrají:

Alex Jones

Recenze (5)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Neviděno celé, pouze ten larping na Wickermana. Možná to byl jen alternativní big budget přepis Wagnerovy Nürnbergské opery. Dokonce tam hráli i Into the Mountain King Hall. A to jsem myslel, že ta písnička se používá už jen v trailerech na komedie. Každopádně kvalita nahrávky stojí za nic (taky museli kameru proplížit mezi boháče). A neříkám, že boháči nedělají divné věci - tohle však nepůsobí jak satanismus ale spíš jako lehkej pseudo-neo-pohanskej cringe pro bohatý dědky. Ale nedivil bych se kdyby různí ty kamarádi z různých fraternit nedělali různý blbý věci. Jako víme, že jako přijetí do jedné ministr Cameron strčil péro do prasete. Alex si na popularitě tohoto dokumentu udělal jméno a dodnes chrlí konspirační blbosti na net. Tohle však asi není nejnemorálnější, co za svou kariéru udělal. Ale je to spíš jedna z těch nudnějších věcí. ()

slavsiamir 

všechny recenze uživatele

Som trochu v rozpakoch. Človek by čakal, že uvidí viac ako solídne zahrané divadelné predstavenie pre dvetisíc divákov. Hľadala som tam satanistické znaky ale akosi som nenašla. Nevravím, že je to normálne, ale tak ako by Alex pozeral na ľudí pochodujúcich s figurínou v podobe človeka, ktorí ju nakoniec podpália a hodia do potoka? Nuž a takéto vynášanie Morény sa u nás predsa deje každý rok. Nech už sú pohnútky papalášov akékoľvek, určite je dobré, že si na nich niekto taký, ako je Jones, posvieti. Dokument je ale zbytočne dlhý. Opakovanie je síce matka múdrosti, ale niektoré scény vidieť znova a znova, to už trochu nudí. 3 hviezdičky, pretože nechcem ani veľmi chváliť, ani haniť. ()

Popo 

všechny recenze uživatele

Spaľovanie figuríny v podobe človeka nie je predsa normálne! Je to pekne na hlavu. A keby ste čítali celú históriu tohto spoločenstva a knihy oňom, vrátane bývalých členov, ktorí prehovorili, chápali by ste, že toto od satanizmu nemá ďaleko. A dôkaz o určitých ministroch, ktorí sa tam nakoniec nachádzali - predložil :) ()

Anstoss

všechny recenze uživatele

Odpověď pro Flippera: Trochu pozdě ale přece jen. První co chci psát je, že jsem tento dokument neviděl a tak ho nehodnotím. Nicméně co se týče toho videa o společenstva Bohemian Grove, se Alex vyjadřuje i ve svém dokumentu Martial Law 9/11: Rise of the Police State. Hlavně rozhovor s panem Davidem Gargenem dokazuje pravost tohoto tajně natočeného snímku. Souhlasil bych s tím, že pan Jones má někdy tendenci vystupovat trochu paranoidně a používá dosti extremních metod. Je to ovšem lepší způsob projevení kontra než mlčet. David Richmond Gergen (born May 9, 1942) is an American political consultant and presidential advisor during the administrations of Nixon, Ford, Reagan, and Clinton. He is currently Director of the Center for Public Leadership and a professor of public service at Harvard Kennedy School. Gergen is the Editor-at-large for U.S. News and World Report and the Senior Political Analyst for CNN. ()

Reklama

Reklama