Reklama

Reklama

Mo lu kuang hua

  • Hongkong 末路狂花 (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

K policajnym akcnym filmom typu Ultra Force alebo Red Force by som to prilis neprirovnaval. Zenske policajne duo Cynthia Khan a Moon Lee tu nepatraju po ziadnych gauneroch. Film sa sustredi na milostni trojuholnik v ktorom obidve bojuju o manzela jedneho z nich. Co Moon Lee dlho nevydrzi, preskoci jej a chudaka manzela zabije a hodi to na Cynthiu. Behom filmu sa do toho este niekolkokrat pripletie aj zlodejka aut Yukari Oshima ktorej Moon Lee tiez zabije nejakeho chlapika, takze si to budu môct vsetky tri natvrdo rozdat vo finalnej bitke v nejakom sklade. Zapletka je podana trivialne a trapne jak v nejakej soap opere a akcnych scen tu je minimum. Kratucka prestrelka a par bitiek s jednoduchou choreografiou. Nejake zakladne kopy a udery. Nic pôsobive. Finale je miestami hnusne predratovane a divne spomalovane. Od bitky tychto troch kralovien Girls with guns zanru by divak ocakaval ovela viac. Jednu hviezdicku davam len za to, ze sa na ne dobre pozera. 2/10. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Anglický titul Death Triangle odpovídá ději nejlépe: dvě policistky a nejlepší kamarádky (Cynthia Khan a Moon Lee) se přetahují o manžela jedné z nich (Lawrence Ng v růžové košili), v explozivním finále si to pak rozdají znovu, tentokrát za přítomnosti Yukari Ošimy, která ovšem v roli zlodějky aut svou ležérnost nepříjemně přehrává. ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Zas jeden z těch filmů u kterých mě mrzí, že je nemám s "kvalitním" Intersonic dabingem. Dodalo by to tomu grády ;). Úvod šesté Ultra Force vám připomene její starší sestry - v prvních deseti minutách stihnou dvě ženské hrdinky (Cynthia Khan a Moon Lee) projít policejní školou, zlikvidovat opilého bezdomovce-černokněžníka, vdát se (jen jedna) a prohnat zlodějku aut. Marně při akčních scénách (které by si o kontinuitě mohly nechat vyprávět) přemýšlíte, kdy už skončí ukázky a začne samotný film... (poznámka: i zde narazíte na obvyklé anglické hlášky: "how dare you fool around, I´ll cut off your dick" "Dare you cut it? I´ll splash you with an acid" ;). Najednou ale jako byste luskli prsty - zápletka je na světě - ta nejstarší a nejopotřebovanější: dvě milují jednoho. Hlavní hrdinky - na venek ty nejlepší kamarádky, jsou sokyněmi v lásce. Muž je tu (jak bývá v podobných HK běžné) jen bezbranným looserem, křovím, které doufá, že do konce filmu si to ty dvě nějak vyříkají ;) Pro ty kdož jsou alergičtí na příběhovou vatu (velice mizerně odehranou, nejlépe z toho nakonec vychází pudl jménem Bobby) se naštěstí najde řada akčních scén, které jsou "citlivě" vraženy kamkoli to jen jde - "šílenství na Taekwondo tréninku", "zápas obnažených překupnic svázaných řetězy (a pod vodou!)" nebo "mlácení potulných budhistů" - bohužel tyhle peprné názvy jsou asi tak to nejlepší co lze od akce čekat - špatný střih, skoro žádné stunty a jen velice krátké a odfláklé souboje. Navíc se příběh po akčnějším úvodu vyvrbí do ukázkového thrilleru a samotná akce ustupuje do pozadí. Jak takový film zhodnotit? Narozdíl od prvních dvou Ultra Force není tak špatný až je to k popukání, je "jen" špatný a neuvěřitelně nudný. Invence měla tentokrát dovolenou a předvídatelný příběh si podal ruku s mizerně natočenou akcí. Holt zas jeden film, který si můžete s klidem v duši odpustit... 30% ()

Reklama

Reklama