Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Císař Qi (Anita Mui) si musí vzít bojovnici Wu Yen (Sammi Cheng), protože jen ona může odvrátit zkázu jeho země. Nebude to mít ovšem snadné, do cesty se jí staví potměšilá kouzelnice Yinchun (Cecilia Cheung), která miluje Wu Yen a proto se snaží za císaře provdat. Ve vedlejších rolích diváci opět uvidí některé známé tváře studia Milkyway Image. (Vavča)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Wu Yen je totální crazy komedie, utahující si z klišé hrdinských čínských eposů plných epiky a patosu, vše je tak krásně zhlečeno, nebo bráno s velkou nadsázkou. Humor startuje pomaloučku od nenapádných vtípků do čím dál povedenějších gagů, konverzačního humoru, tempo nepolevuje a nejsou zde hluchá nebo slabá místa. To co předvádí hlavní trio dam, na to nemám slov téměř. Anita Mui jako povrchní a hloupý, nevzdělaný císař, Sammi Cheng jako romantička, aktivistka, skvělá bojovnice, co se nevzdává, no a Cecilia Cheung jejíž krása i šarm mě sráží do kolen, hraje také skvěle roli kouzelnice, která svádí císaře. Ty vtípky nemají chybu, například císař uvězní obě ženy, od jedné přijde dopis a říká erotická poezie tak laciné, od druhé, pornografická próza tak ubohé, musíte uznat že u tohoto dalších vtípků jsem se kácel k zemi, tohle si pustím po včerejšku i dnes a rozhodně se k tomu rád vrátím. Chcete vidět jak vypadá herecký koncert, kde hlavní roli mají Asijské kočky? Tak neváhejte, to je prostě radost pohledět. Wai Ka Fai odvedl skvělou práci. Už jsem v jiném příspěvku vysvětloval, co si myslím o účasti Jeníka Toa na komediích, kde je podepsaný. Jen telegraficky, určitě byl jen asistent, protože jeho vlastní komedie nejsou nic moc, v lepším případě lehký napdrůměr. ()

muti 

všechny recenze uživatele

super herecke vykony, Anita bravurne zvlada aj muzske role, paradna komedia! uz po 20 minutach mozem dat 5*. Zaujimave boli aj prestrihy z tienovej hry za doprovodu melodickych heroickych piesni. vadil mi snad len zvukovy doprvod prestrihu scen a zjavovania ducha, ktory sa tam vobec nehodil. grand-grand-grand grandfather, fake mahjong rules a batman face rozhodne stali za to :D suhlas s: Vavca! ()

Reklama

Reklama