Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tušíte, co se začne dít poté, když letadlo po okraj nacpané kráskami, letícími na soutěž Miss Galaxie, ztroskotá na opuštěném ostrově, kde žijí prehistorická prasata a inteligentní opice? Pokud ne, pak tuto bláznivou komedii plnou dívčích půvabů a ztřeštěných dobrodružství rozhodně doporučujeme... (oficiální text distributora)

Recenze (53)

weetya odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné. Jediné co mě trochu pobavilo, bylo převlékání tajného agenta v letadle. Jinak zas slepenec parodujících scének bez příběhu. Filmové odkazy, kterých jsem si všiml: Mission Impossible, 6. smysl, Vřískot, Jurský Park, Matrix, Indiana Jones, Zelená Míle, Tarzan, Harry Potter, Star Wars, Planeta Opic, Austin Powers, Hulk, Krvavý Příliv, South Park, Men in Black, Spiderman, Titanic, Pán Prstenů. Animace byla BÍDÁÁÁÁÁ ()

Hystory odpad!

všechny recenze uživatele

"Komédia" Miss stroskotankyňa robí hanbu filmom, ktoré sú založené na parodizovaniach skutočných blockbusterov. Od takéhoto žánru (spojenie paródie a komédie) človek očakáva nadmiernu zábavu, pričom nostalgicky si zaspomína na predošlé filmové hity. Nemám nič proti Jurskej svini, ani Noemovej arche či opiciam, ale takýto nevykompenzovaný a hrôzu naháňajúci miš-maš ktorý od začiatku presahuje rámec debility nie je len zbytočné natočiť ale vôbec distribuovať. Chyba je v tom, že úsmevné sekvencie nie sú dotiahnuté až dokonca, inde zase presahujú rámec možnej fungujúcej situácie. Napríklad úvodný tanec na letisku je zbytočný (nefunguje) a predovšetkým nemá vtipný efekt, veď prečo by som sa mal radovať, keď vidím Erica Robertsa a letušky tancovať v areáli (nie je vôbec vtipnou ale skôr trápnou záležitosťou). Podobných zdĺhavých zbytočností je tu kopa, no neviem prečo. Nápady pozbierané z ostatných častí nielen filmov (viď. Michael Jackson) nefungujú harmonicky (napr. v Bláznivej strele bol jeden dej, smerodajný priebeh cesty hlavného hrdinu v rámci ktorej boli vložené situácie slúžiace na parodizovanie jednotlivých filmov). Tu je všetko, pričom všetko je dlhé a bez pointy. Najväčšia chyba z mojej strany je to, že jedného daždivého dňa som sa chcel zabaviť pri komédií. Uvidel som tento film a bohužiaľ som si ho kúpil. Neočakával som žiadne veľdielo, ale toto je otras! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě gratulace české distribuci, která slepě nepřeložila originální název Miss Cast Away jako Miss trosečnice a použila všeobjasňující Šílený biják, protože slovo šílený asi nejlépe vystihuje tento neplatný pokus o parodii. I když parodie……………no asi to jako parodie bylo myšleno a ze začátku se tvůrci snaží o sto šest parafrázovat všechno a všechny, však pominuly asi tři celkem povedené momenty (např. Zelená míle nebo HEPL), několikrát opakovaný gag se zakopnuvší modelkou nebo použití papeže vysílalo jasný signál S.O.S.! Přibližně v půlce snímku se scénář donucen okolnostmi vzdává a už jenom dohrává pomatený příběh o osádce letadla, které zrozkotá na ostrově, kde se kolem Noemovy archy motá hladové jurské prase!?!? ()

habertek odpad!

všechny recenze uživatele

No čekal jsem něco jako Tohle je Sparta či Disaster movie, ale tohle je vcelku síla. Ještě, že mozek pracuje tak, že špatné vzpomínky vymazává takže si z toho filmu už moc nepamatuju...Je to totální guláš všeho možného a pomyslnou ,,třešničku na dortu" trapnosti zde představuje jakýsi dinosaurus či co to má být, který je graficky zpracován jako by vypadl z nějaké PC hry z 90tých let...No odpadům se vyhýbám, ale toto fakt néé! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání, čekal jsem teda spíše parodii, tohle je ehm..."komedie", navíc dost blbá. I když Roberts přehrává jak se jen dá(a má pěkný kočky okolo sebe) tak byl asi to nejlepší co ve filmu bylo. Celý to působí levně a děsně špatně. Já si u filmu většinou nevšímám efektů, ať jsou sebehorší ani hlouposti filmu, ale tohle je fakt moc i na mě. Efekty my přišly buď zbytečné nebo extrémně špatné. Film se nedá doporučit, vůbec nikomu. 2* dávám, tedy upřímě ani nevím přesně za co, nejspíše za Robertse s jeho fajnovéma kočkama. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Malibu, v Oxnardu a v Los Olivos v Kalifornii a také v Neverlandu - na ranči Michaela Jacksona. (rafix)

Reklama

Reklama