Reklama

Reklama

Screaming Dead

všechny plakáty

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Slabší nízkorozpočtový horor o pochybnom fotografovi, ktorý si prenajme starý opustený dom, kde dovlečie niekoľko modeliek a chce fotiť "umelecké" akty. Keďže nemá zábrany a ide mu predovšetkým o vydesené tváre i telá, začne ich postupne strašiť a terorizovať. Opustený dom však ukrýva aj svoje "prekvapivé" tajomstvo, z ktorého nakoniec vzíde väčšie zlo, než by fotograf očakával. Aj keď je celý film vlastne iba amatérčinou so slaboduchými hercami a strašidelných scén je tu minimum, prekvapivo som sa vcelku bavil. Dievčatá sú pekné, často sa obnažujú, opustený dom na niektorých miestach dýchne sympatickou hororovou atmosférou a viaceré exteriérové zábery sú štýlové. Takže pokiaľ človek dokáže prežiť nejaký ten brak a nebude mať vysoké nároky, tak sa to pozerať v pohode dá. ()

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Umělecký fotograf dělá kolekci, která se jmenuje Face of Dead, a proto se snaží o to, aby jeho modelky měly pocit bezprostředního ohrožení života. Zavře se tedy s několika těmito modelkami, svou sekretářkou a jedním klukem pro všechno do starého domu a snaží se modelky všemožně deptat a strašit. Je to pěkný parchant a úchyl. V domě však číhá ještě jedno mnohem starší a horší zlo. Námět vypadá dobře, což o to, ale jak je to natočené, tak to je maras. Samozřejmě se všichni chovají dementně, herci neumí hrát, maskér neumí maskovat, triky jsou jako ze starých televizních inscenací 70. let ČT, vzhled hlavního monstra je úděsný a ještě úděsnější je jeho likvidace. Nejhorší na tom je, že film je tak mizerný, že není ani srandovní. Přesně takhle vypadá ´křišťálově čistý´ odpad. 0% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pipera mám osobně rád, ne kvůli filmům který nedosahují kvalit ale jako člověka. Když měl jednou nějakej rozhovor tak se mi líbilo jak řekl že nikdy by nechtěl točit něco kde by převyšovaly pc efekty. I když točí kraviny ten jeho styl stop-motion je úžasnej i když není dokonalej tak je jeden z mála kdo se toho nebojí. Screaming dead se mu ale moc nepovedl, snažil se dostat do filmu nějaký příběh ale ten tam moc nesedl a i ten jeho rukopis se mi zdál poněkud vedle. Nemíním hodnotit herce ani nic jinýho u těhlech filmů vyhledávám spíše zábavu ale ta dost pokulhává. ()

Reklama

Reklama