Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak v hrůzném jako spíše v hrozném pokračování se skupina naivní omladiny vydá na motorkářské závody do pouště. Když vidí, že závod nestihnou, rozhodnou se pro zkratku, která vede samozřejmě rovnou do náruče Sekáče a jeho plešatého poskoka. Nejdrsnější scény pocházejí z původního filmu. Kromě jednoho podříznutí je likvidace omladiny decentní a bez nápadu. A nejenže nedojde na porcování v přímém záběru, ale chybí i střeva ven. Nevidomá Cass zřejmě disponovala šestým smyslem, páč že nevidí, jí jaksi vůbec nebránilo v tom, aby se hravě pohybovala v pro ni naprosto neznámém prostředí. Na druhou stranu hlavně scény s ní měly jakž takž napínavou atmosféru. Většina postav krajně nesympatická, nejhorší byl asi ten černoch. Krotké, nemastné, s minimem krve a děsu. Původní hodnocení jsem o jednu hvězdu snížil... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo vyprahnutej stredoamerickej púšti, ďaleko v nezmapovanej pustatine, žije okrem tarantul a štrkáčov aj retardovaná rodina nemilosrdných kanibalov o ktorých civilizovaný svet ani netuší. Kto vstúpi do ich teritória má sakramentskú smolu. Film "The Hills Have Eyes part II" - "Hory majú oči 2" alebo tiež známy pod názvom "Kruté oči hôr" je o dosť slabší ako prvá časť z roku 1977, ale omnoho lepší ako remakes, ktoré boli natočené v novom miléniu. Je to mierne podpriemerný hixploitation z osemdesiatych rokov minulého storočia pod ktorým je podpísaný horrorový klasik Wes Craven. ** ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Doufat, že bych snad mohl šílet z galonů krve nebo úchylností v syrové podobě by bylo poněkud naivní. Všehovšudy jsou Kruté oči hor 2 levnější, vyčpělejší pokračování jedničky s lehkým nádechem osmdesátých let. Craven těžko mohl věřit na zopakování úspěchu, a víc než kdy jindy platí známé přísloví „Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“ - jak je vidět, pokusil se o to. Koncepce zůstala do puntíku stejná. Přihlouplí zabijáci, lokace, akorát místo rodiny tu máme partu teenagerů. Škoda, že šňůra neschopných výpadů se táhne až do poslední dvacetiminutovky, která přinese vyvražďovací smršť a částečně odčiňuje předešlou bídu a utrpení. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

S druhými Cravenovými Horami jsem měl tu "čest" již před lety, bez znalosti první části, a byl jsem naprosto otrávený. A ač svému pubertálnímu vkusu nedůvěřuju na sto procent, v případě tohoto filmu jsem si věřit měl. Bizarní hloupost se šklebícím se a křepčícím Berrymanem a hlasem v křoví neustále přešlapující mezi trapnou fraškou a hloupou sračkou a někdy se ony přívlastky prohodí. Napadá mě ještě několik šťavnatých vulgarismů, od domrdaných pičovin po dokurvené kokotiny, ale vzhledem k blížícímu se spuštění POMOvy pičiprosté databáze bych se nerad dostal na černou listinu a raději na to seru. Jo a vodpad, vole. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Po mizerném prvním dílu jsem čekal ješte větší průser, ale dvojka je příjemná a já osobně jsem se bavil. Kruté oči hor je klasický nalinkovaný slasher ze vším všudy jako například dementní hlavní hrdinové, kozy a překvapivě došel benzín v době kdy to nejméně potřebujete. Jsem rád, že byl natočený remake, protože mě bavil více a díky němu jsem se dostal k původní verzi. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama