Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

anderson 

všechny recenze uživatele

TECHNICKÁ POZNÁMKA: Názov je naozaj KRUTÉ OČI HOR (takto vyšiel na VHS v prvej polovici 90-tych rokov od GOLDEN CROWN) a zdá sa, že názov Kruté oči hor 2 teraz použije až MAGIC BOX. (25.9.2008) Takže MAGIC BOX síce na obale remasterovaného DVD píše názov s číslovkou 2, ALE v novom dabingu ponechal názov bez číselného označenia rovnako ako kedysi GOLDEN CROWN. Som zvedavý ako šalamúnsky túto situáciu vyrieši prípadný distribútor jednotky. (2.11.2009) ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

S druhými Cravenovými Horami jsem měl tu "čest" již před lety, bez znalosti první části, a byl jsem naprosto otrávený. A ač svému pubertálnímu vkusu nedůvěřuju na sto procent, v případě tohoto filmu jsem si věřit měl. Bizarní hloupost se šklebícím se a křepčícím Berrymanem a hlasem v křoví neustále přešlapující mezi trapnou fraškou a hloupou sračkou a někdy se ony přívlastky prohodí. Napadá mě ještě několik šťavnatých vulgarismů, od domrdaných pičovin po dokurvené kokotiny, ale vzhledem k blížícímu se spuštění POMOvy pičiprosté databáze bych se nerad dostal na černou listinu a raději na to seru. Jo a vodpad, vole. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo vyprahnutej stredoamerickej púšti, ďaleko v nezmapovanej pustatine, žije okrem tarantul a štrkáčov aj retardovaná rodina nemilosrdných kanibalov o ktorých civilizovaný svet ani netuší. Kto vstúpi do ich teritória má sakramentskú smolu. Film "The Hills Have Eyes part II" - "Hory majú oči 2" alebo tiež známy pod názvom "Kruté oči hôr" je o dosť slabší ako prvá časť z roku 1977, ale omnoho lepší ako remakes, ktoré boli natočené v novom miléniu. Je to mierne podpriemerný hixploitation z osemdesiatych rokov minulého storočia pod ktorým je podpísaný horrorový klasik Wes Craven. ** ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přichází slabší dvojka, která ale z původního poselství nenese už zhola nic a obrací se jen na násilí a brutalitu. Kupodivu jí to celkem vychází a není to tak nesoudružné, jak se může zdát. Vlastně se jen film propadl daleko hlouběji do béčkového žánru. Michael Berryman se vrací, i když je tak trochu ve stínu svého strýčka. Ostatní postavy jsou méně zajímavé, k dokonalosti jim toho hodně chybí - hlavně kvůli opravdu nelogickému chování v některých scénách. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A tak tradice osmdesátých let. Když jsme na to koukali a byla tam ta scéna se sprchou, žena říkala, ty vole, to jsem viděla jako puboška a byli jsme z toho strašně vydřená. Dneska jsme se tomu sice občas trošku zasmáli, ale i tak je to na svou dobu docela v pohodě film se vším co k tomu patří - nelogické scény, nelogicky se chovající postavy a tak. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama