Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zásadě neexistuje nic, co by mohlo zastavit Montyho nezřízené pití, obžerství, lásku k hazardním hrám, cigaretám a vůbec jeho všeobecné řádění a ponocování. Nic kromě možnosti zdědit miliony po své tchýni paní Monahanové. Ale nic není zadarmo - Monty musí totiž celý jeden rok sekat latinu. Myslíte, že to zvládne? A myslíte, že se při tomhle povedeném filmu pořádně zasmějete? Odpověď na druhou otázku je jasná - rozhodně ano! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rodney Dangerfield rozehrává neuvěřitelně komediální show, když musí splnit velké mnozštví podmínek své tchýně, aby mohla jeho žena získat od své matky velké dědictví. Tahle komedie, stará více jak 20 let působí dneska v záplavě fekálního humoru velmi svěžím dojmem. Při scéně z nemocnice jsme se málem zadusil smíchy broskví, kterou jsem právě konzumoval . Sledováním tohoto filmu snadno získate výtečnou náladu. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Původně mě zaujal ústřední námět, ale nakonec bylo zábavný spíš pár situací kolem. Na moment "proměny" se čekalo dost dlouho a podařilo se z něho vytěžit jen minimum vtipnejch situací. První půlka byla lehce nadprůměrná zábava, druhá půlka měla s blížícím se koncem sestupnou tendenci až k nudný podivaný. Škoda, námět nebyl marnej a Rodney Dangerfield / Joe Pesci byla dobrá dvojka, dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dva roky pred BREWSTEROVÝMI MILIÓNMI ( pričom už to bola x-tá verzia samotnej hry ), došla do kín ( hlavne tých severoamerických ) podobným námetom obdarená rip-off verzia. A to vo skvelom prevedení, s podarenými komediálnymi výkonmi ( naozaj ) všetkých hereckých predstaviteľov. Vtipné a zábavné pre všetky kategórie od 12 vyššie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to ke konci nezvrtlo už opravdu v celkem pořádnou nudu a nebylo to takové klišovité, tak je to opravdu hodně dobrá komedie. Jsou zde výborné vtipy, které stojí za zapamatování a u kterých se budete i docela smát. Bohužel kouzlo po nějaké době vyčpí a už to prostě není ono a tolik se nesmějete, spíše tedy vůbec. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná americká komedie, která nemá vůbec co nabídnout. Zápletka je o ničem a ještě větší nic se stává na konci, když se to celé obrátí. Rodney Dangerfield mi je navíc velice nesympatický. Nebo alespoň v tomhle filmu jsem si k němu vůbec žádnou cestu nenašla. Naopak nejvtipnější mi přišly scény mezi jeho dcerou a jeho novým zeťem ať už při novomanželské noci nebo na konci v autě. Jinak příliš zdlouhavé a i když to má jen hodinku a půl, tak jsem měla pocit, že to trvá věčnost. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama