Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

mls 

všechny recenze uživatele

Filmu človek nemôže dať vyššie hodnotenie už len kvôli tomu, že ide o film s prvkami omielanými na každom kroku Hollywoodu, neinovovaný o nič nové. Ale nie som, nebudem, a nechcem byť na tento film nahnevaný. Hlavná predstaviteľka je sympatická, John Goodman má ako vždy charizmu, pesničky sú ok a v tom momente keď som to pozeral som ani nič viac nepotreboval. Len treba mať doma veľkú zásobu nevidených filmov aby ste si vždy pozreli presne to, na čo máte chuť. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Ano ano, samé klišé, závěr sentimentální k neukoukání, stokrát viděný, naivní příběh - tak jak to že mě to celou dobu tak bavilo? Že by to způsobila jen Violet se svými minisukýnkami a její neméně přitažlivé kolegyně? No, hormony zde asi hrají hlavní roli, ale tenhle film zkrátka skouknu klidně s chutí znovu - tak za 4 a basta! ()

Reklama

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle baru bych chtěla makat, práce by totiž měla být hlavně koníčkem!!! A kdo by nechtěl kalit na baru, dělat show a jen tak ze srandy zlejt každýho, kdo si řekne o sklenici vody? Do toho ta obrovská láska, romantika na střeše mrakodrapu a spoustu a spoustu dalšího, proč se mi tahle věcička zaryla pod kůži. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Na snímku Coyote Ugly není sice vůbec nic nového, nepředvídatelného či přelomového, co by vás na typické Hollywoodské "shit" romanci oslovilo, ale minimálně filmovou společností krásných žen, by vás snímek mohl trochu oslovit. Talentovaná a chudá kráska se sama topý v nelýtostném velkoměstě. Potká na své cestě milého prince a splní si svůj celoživotní sen stát se písničkářkou? ...Jasně, zku*veně originální že? Musíte, ale omluvit slabí scénář, slabou stylizici postav i celkovou nesmyslnost snímku a soustředit se jen a pouze na divoké kočky tančící (teda sexy tančící) za barem u hnusnýho kojota. Pokud tak provedete, zpříjemníte si tech nudných 100 minut a třeba se k mokrým tričkám někdy i vrátíte (haha). Řekl jsem už, že je film zbytečný jako chcaní na el. dráty? Hodnocení: 4/10. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Kdysi před lety to pro mě byla dost bezvýrazná záležitost. Klasika - proměna mladé, nesmělé dívky s těžkým dětstvím v polodivokou kočku s polotvrdými lokty, která po velké životní zkušenosti zůstala stále krásnou, neposkvrněnou růžičkou. Teď, po pár letech, je to pro mě kupodivu nemlich totéž. Zajímavější pouze o to, že jsem byla schopná identifikovat roztomilou začínající Piper Perabo a Mariu Bello, která pro mě byla díky tomuto filmu jen "taková divná chlapanda". To samozřejmě po shlédnutí Dějin násilí beru všemožně zpět! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama