Reklama

Reklama

Stella Street

  • Velká Británie Stella Street
Velká Británie / USA, 2004, 80 min

Obsahy(1)

Do ulice Stella Street se přistěhuje několik různorodých hvězd, aby unikly alespoň v domácím prostředí záři hollywoodských reflektorů. Spolu s nimi však přicházejí i zloději a podvodníci, kteří se na slavných osobnostech chtějí přiživit. Hvězdy jako Michael Caine, Jack Nicholson, Al Pacino, Mick Jagger, Keith Richards, David Bowie, Joe Pesci, Dustin Hoffman a mnoho dalších už mají po krk života v záři reflektorů. Protože si od hollywoodského ruchu potřebují odpočinout alespoň v soukromí, rozhodnou se přestěhovat na londýnské předměstí do ulice Stella Street. Poté, co nalítnou vychytralému finančnímu poradci, začnou postupně zjišťovat, že jejich původní naleštěný život vůbec nebyl tak špatný... (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ujetý vlastně jako Malá Velká Británie. Tvůrci si tady zašaškovali, sem tam se člověk zasmál, ale necelá hodina a půl je na tenhle nápad totálně zbytečná. Vždyť i Malá Velká Británie žije spíš z jednotlivejch scének, než ze seriálu celýho jako takovýho. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Smála jsem se a docela dost, jenže zbývajících 75 minut už se na mém obličeji neobjevil ani sebemenší náznak úsměvu... Kdyby to byla krátkometrážní parodie na životy slavných a významných herců, byla by to možná nezávislá pecka, takhle je to hned po úvodním entréé pánů herců snadno zapomenutelná trapárna. ()

Reklama

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

"Zdar, máš ještě ten volnej pokoj? Dustin Hofman tu shání podnájem... Znáš ho ne?", "Jasně, to je ten jak hrál záložníka za Bayern Leverkusen."... :D Hodně ujetá komedie, zběsile sestříhaná, zahraná jenom ve třech lidech v různých převlecích (obzvášť se povedli stouňáci Mick Jagger a Keith Richards), v neposlední řadě mě pobavil ještě totálně praštěnej dabing. Takových perliček člověk objeví málo, takže tímto děkuji uživateli DonPedro. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jednoho pozdního letního večera jsem na TV Nova zahlédl tento "skvost," ve kterém skupina dvou herců a jedné herečky hrála role slavných osobností, kteří se přestěhovali do jedné klidné, mírumilovné ulice. Pořádali zde kokainové večírky, vystavovali mumifikovanou polovinu krávy a Jagger s Richardsem provozovali maloobchod. Britský humor se zde sice v náznacích objevoval, ale jinak to úrovní mnohem více připomínalo trapné parodické výšplechty ála Date Movie. Jednou skutečně stačilo... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama