Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikoho nenapadlo, že nově dovezené rostliny ze zámoří, umístěné v atriu mrakodrapu Hamilton Associatesprivezené, mohou začít obrovskou noční můru, která následovala Hluboko uvnitř zelených listů je spousty reprodu-kujících se mravenců, kteří se rozmnožují a rostou v neuvěřitelné síle (Intersonic)

Recenze (23)

Terva 

všechny recenze uživatele

Dost filmů tohoto režiséra je v tmavých barvách a hojně hodnoceno položkou -odpad- a to je pro mne lákadlo. Sehnal jsem si šest filmů a postupně se na ně podívám. První byl film Konec světa, následovat bude Skleněná past, Superžralok, Zničující střet, Hadí stisk a Trosečnící vesmíru. Jsem zvědav, který bude horší nebo lepší. Hned na začátku jsem se zasmál. Jak botanik (Peter Spellos) dává dětem kytku v květináči a povídá: CITUJI - .....a nezalévat po půlnoci!!!!.......... Úvodní titulky jsou povedené a zajímavé. Grafika písma a to přibližování k obrazovce je efektní. Pak následuje asi půl hodiny seznamování s osobami, které se z různých důvodů potulují v sobotu ve výškové budově, která je následně zamořena mravenci. CITÁT - Já ti dám, ty přerostlej Ferdo!!!!!...... Trikově jsou ti mravenci až moc velcí, ale to se prostě musí přehlédnout. Hudba chvilkami paroduje filmové motivy jako je Alien, Predator nebo Spielbergovo Čelisti. Vlastně je to zatím velmi dobré a já se bavil. CITÁT - Vypadá to, že je někdo překousal....... ()

Rajo odpad!

všechny recenze uživatele

Pod nazvom tohto filmu si mozeme predstavit hocico, ale len malokomu by napadlo ze pojde o geneticky zmutovane mravce ktore napadli mrakodrap. Tento film ak sa to da takto nazvat, by som zaradil medzi najhorsie filmy na svete. Musim povedat, ze v pozicovni ma velmi zaujal obal hyriaci grafikou az tak, ze som si ho musel poziciat. Ale co nasledovalo po vsunuti disku do prehravaca? Snad najhorsie prezitych 90 minut mojho zivota. Kvalita obrazu ako z nejakej telenovely (este aj tam to vyzeralo lepsie), absolutne neznami herci, pozor, UMELE mravce ktore boli robene pocitacom jedine ked ich bolo viac ako 2 na obrazovke a k tomu neskutocne trapne hlasky typu:"takto velke mravce predsa nie su" a odpoved "tomuto to nikto nepovedal" skutocne nepatria do zanru oznacenia horor. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak sem ziskal ke zhlidnuti dalsi dilko Freda Olena Raye hm tak co tu mame? obri mravenci zabijejici v mrakodrapu?! tak sem to dal a bez studu priznavam ze sem nadsen!!! Ray si to u mne v posledni dobe par ne uplne brilantnimi zetky rozhazel ale timle opet stoupnul v cene je to neskutecne debilni pribeh z neskutecne debilnimi herci co maji opravdu neskutecne debilni dialogy a je to opravdu neskutecna zabava tvrdte si co chcete ale ty mechanicky mravenci vypadaji porad lip nez kdyby si je vzal do prace treba nakej pocitacovej trikar spolecnosti Asylum ja sem proste uchvacen a za pet nedam jenom proto ze obcas ale opravdu jenom obcas mam i uctu k necemu cemu se rika filmova kvalita ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik mohl dělat rozpočet na tento (zdráhám se napsat film). Najmout pár ochotníků z ulice, kteří pojedou naostro ze čtecího zařízení. Kulisy a makety mravenců vyrobí chovanci nějaké chráněné dílny (při vší úctě). Scénář není třeba psát, nějak to na place ztlučem. Lidi jako skriptka nebo kdokoliv, kdo by držel pohromadě děj (vlastně sorry, on tam prakticky žádný není) nejsou důležití. Takže to máme maximálně pět filmovacích dnů. Hmm levná sračka, to se vyplatí. Vždycky se najde pár blbečků, co na to budou koukat. Akorát jsem nepochopil jednu věc. Proč té děsně nesympatické bábě teče krev z držky, když ji právě kousli do nohy..... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prezentované jako akční záležitost, začínající jako trapný televizní paskvil a s přibývajícími minutami dokazující, že někteří lidé by prostě neměli pokoušet štěstí za ani před kamerou. Na scéně se totiž začnou objevovat obří, radioaktivní a samozřejmě pořádně naštvaní mravenci (i když, bacha, nemají rádi heavy metal), kteří si to trikově můžou rozdat leda tak s nějakou béčkovou záležitostí ze sedmdesátých let. Napětí a atmosféra nulové, herci nehrají, ale jen přebíhají před kamerou, „scénář“ vznikal v poklusu a režie si zavdá s kterýmkoliv dílem podprůměrného italského seriálu. Jako komedie to ale někomu může přijít vhod (možná i proto ta hvězda). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama