Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rafe Covington (Tom Selleck) slíbil umírajícímu příteli, že se postará o bezpečnost jeho ženy a o ranč ve Wyomingu. Když ale dorazí se svou partou na místo, najdou ranč opuštěný a zanedbaný. Vdova Ann Rodney (Virginia Madsen) zatím žije ve městě pronásledována neustálým žárlivým pohledem místního šéfa Bruce Barkowa (Mark Harmon), který jí nadbíhá a drží ji v hrsti díky finanční závislosti, vlastní totiž hypotéku na její ranč. Dokáže Rafe zlomit pochybnou moc místního bosse, zachránit ranč pro Ann a získat si její srdce? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Tento TV western pripomína staré serialové diely z divokého západu. Zrejme povyberané čo zapôsobilo v minulosti, už teraz nie je zaujímavé. Tieto stmelené prvky pôsobia, ako viacmenej klišé. Našťastie robustná postava Tom Sedllecka, chudák kôň, zachraňovala čo sa dalo a nebolo to navnivoč, pretože Tom hodne svojou charizmou pozdvihol tento nie práve naj vydarenejší projekt. ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to trochu jiný western, než na které jsem zvyklý, ale možná právě proto se mi líbil. Musím se přiznat, že jsem od toho nečekal vůbec nic, ale spletl jsem se. Tom Selleck je velmi charismatický, což oceňuji, a také se mi líbí, že splnil slib, který dal příteli. Hlavní bandita v roli Marka Harmona byl excelentní a navíc v podání Beneše.... Víc takových westernů... 87% ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání dobrý western se slušným příběhem. Herecké obsazení také není zlé, vyzdvihl bych zejména standartně dobrého Toma Sellecka a Brada Johnsona v úloze chladnokrevného odstřelovače. Film v sobě mísí prvky několika slavných westernů, nejvíce asi Shanea, Vzdálené země, trochu i Silverada a V pravé poledne. Samozřejmě že se jim nemůže vyrovnat, ale jako jednoduchý a zábavný western s dostatečnou porcí přestřelek stačí. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkný western s klasickým námětem. Jeden z mála, v němž se hlavní hrdina modlí a navštíví kostel. Což je v socialistické i buržoazní euro-americké produkci 20. stol. takřka úplné tabu (hrdinové jsou na takové "výši", že jsou vždy nad věcí), a proto je třeba to ocenit. Krátce se tu objeví i Indiáni. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Toma Sellecka pamatuji z filmu Nevinný muž, v Komatu, ale skvělý byl jako general eisenhower , tento tv western vůbec není tak špatný jak píšete ve svých komentářích, naopak mne zaujal a s chutí jsem si ho natočil a někdy si ho pustím znovu, raději než jiné novodobé kraviny deda :-) Samozřejmě doporučuji, hlavně u toho nežerte, nežehlete, povoluji pivo a cigarety, ale prostě ten film prožijte na úrovni ne jako kulisu, což všichni v poslední době děláte. Tv nám servírují 20 filmů za týden a už je toho moc včetně reklam na ztopoření pyje či jiné blbosti :-) Viděno 5x Jednoduché, ale Anny je skvělá no coment :-) western alá ČK 4.1.2o21:-) ()

Galerie (184)

Reklama

Reklama